Fener'in hedefi önce Konya, sonra transfer

Fener'in hedefi önce Konya, sonra transfer

açılış maçında bugün Konya- spor'la karşı karşıya gelecek. Avrupa defterini kapatmasının ardından konsantrasyonunu tamamen lige veren ve üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Sarı-Lacivertliler, deplasmanda Konyaspor'u da yenerek devre

Sarı Kanaryalar'da futbolcular ve teknik heyete Konyaspor maçının akabinde yeni yılın ilk günlerine kadar izin verildi. Ancak Teknik Direktör Luis Aragones, ülkesi İspanya'ya gitmeden önce yarın yöneticilerin de hazır bulunacağı toplantıda Başkan Aziz Yıldırım'a ilk yarının ayrıntılı raporunu sunacak. Geçtiğimiz hafta futbol takımında eksik görülen yerlere takviye yapılması için araştırma ve temaslara başlanması kararını alan yönetim, Konyaspor maçından sonra İspanyol çalıştırıcıyla tekrar bir araya gelecek. Sarı-Lacivertli ekipte özellikle sözleşmesi sona eren oyuncuların durumu ve transfer çalışmaları masaya yatırılacak.

Edu ve Lugano yoksa, sorun var

Edu ve Lugano'nun Konyaspor önünde kart cezası nedeniyle oynamayacağı Fenerbahçe'de Tümer, Semih, Selçuk ile Kazım'ın sakatlıkları bulunuyor. Dün akşam saatlerinde özel uçakla Konya'ya giden Fenerbahçe kafilesinde Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, Can, Roberto Carlos, Vederson, Josico, Emre, Deniz, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Alex, Güiza, Uğur Boral ve İlhan Parlak yer aldı. Hafta içinde yapılan idmanlarda Edu ve Lugano'nun yerine Önder ile Yasin'i hazırlayan İspanyol hocanın ilk 11'de de bu ikiliye görev vermesi bekleniyor. Ne var ki F.Bahçe'nin Edu ile Lugano'nun forma giymediği maçlarda sıkıntı çekmesi Aragones'in keyfini kaçırıyor. Deplasmanda 2-1 kaybedilen Hacettepe karşılaşmasında Edu ile Lugano'nun yerine Yasin ve Can Arat oynamıştı. Bu iki genç futbolcudan özellikle Can Arat yaptığı hatalarla adeta saç baş yoldurmuştu. Sarı-Lacivertli takımın yine aynı skorla yenildiği Sivasspor maçında Edu forma giymemişti. Kadıköy'de Kayseri'den 4 gol yiyen Kanarya'da bu kez de Lugano yoktu.

MUHTEMEL KADROLAR

KONYASPOR

Oğuzhan, İsmail,

Ömer, Milos, Erhan, Caner, Celaleddin,

Zafer, Da Silva, Erdal, Veysel

FENERBAHÇE

Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Josico, Emre, Uğur, Deivid,

Alex, Güiza zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.