Fatih Terim'in parmağı koptu

Fatih Terim'in parmağı koptu

2000'deki zaferin yıldönümünde, Fatih Terim'in sağ el orta parmağı, halat ile tekne arasına sıkıştı ve 2 santimlik bir bölüm koparak denize düştü. Dalgıçların yardımıyla çıkarılan parça, İstanbul'da 5.5 saatlik ameliyatla dikildi

TÜRK futbolunun üzerinden kara bulutlar dağılmıyor. Önceki gün trafik kazası geçiren Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'in ardından, dün de Fatih Terim'in başına talihsiz bir kaza geldi.

Fatih Hoca dün sabah 11.30'da Bodrum Türkbükü'ndeki villasının önünden tekneyle denize açılmak istedi. Terim'in sağ el orta parmağının 2 santimlik bölümü, halat ile tekne arasına sıkışarak üst boğumdan koptu. Hemen Bodrum'da özel bir hastaneye götürülen ve ilk müdahalesi burada yapılan tecrübeli teknik adam, BilenAir'e ait özel bir uçakla saat 15.00'te İstanbul'a geldi. Terim'in parmağının parçası buz içerisinde Amerikan Hastanesi'ne getirildi, ancak burada operasyon yapılamadı. Daha sonra Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülen Terim'in parmağı operasyonla dikildi.

Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, detayları şöyle açıkladı: 'Parmağın kopan parçası denize düşmüş. Dalgıçlar çıkarmış. Ancak dokular su içinde dağılmış. Başka bir parça ekleyerek hallettik. 30'a yakın test yapıldı. 5.5 saatlik bir operasyon oldu. Fatih Hoca en az 1 hafta kontrolümüzde olacak...' Öte yandan, Fatih Terim'i hastanede spor camiasından çok sayıda isim ziyaret etti.

Stargazete


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.