EYUDER'den Kamil AYDOĞAN'a Ziyaret

EYUDER'den Kamil AYDOĞAN'a Ziyaret

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Kamil AYDOĞAN'ı Ziyaret Etti

 

EYUDER Başkanı Adem ÇİLEK İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN'ı EYFOR hakkında görüşmek için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret etti.
Eğitimcilerle akademisyenleri aynı platformda buluşturma hedefini tekrarlayan başkanımız bu konuda Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN'a EYFOR hakkında bilgi verdi ve işbirliği talep etti. Konuya çok sıcak yaklaşan İl Müdürü sayın Aydoğan çalışmalarımızı takip ettiğini ve memnuniyetle işbirliğinde bulunabileceklerini belirtti.

Görüşmede ayrıca eğitimle ilgili araştırmalarda da işbirliği yapılması kararlaştırıldı. EYUDER ve İl Milli Eğitim ARGE birimi oluşturucacakları bir komisyonla araştırma konularını belirleyecek, veriler toplanacak, belirlenen konulara göre seminer, panel ve sempozyumlar planlanacaktır. Başkanımız,n eğitime ve eğitimcilerimize katkı sağlayacak bu çalışmalarda hiç bir karşılık beklemeden destek vereceklerini belirtti. ARGE'den sorumlu şube müdürü İlhan KOÇ'un da hazır bulunduğu görüşme önmüzdeki günlerde yapılacak komisyon toplantısı ile sürecin başlaması konusunda anlaşmaya varılak sonlandırıldı.

 EYUDER olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Kamil AYDOĞAN'a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

EYUDER YÖNETİM KURULU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.