EYUDER'den Eğitimcilere Açık Davet

EYUDER'den Eğitimcilere Açık Davet

EYUDER'den Eğitimcilere Açık Davet

http://www.eyuder.org/uyekayit/takim.php
(Üyelerimiz dahil görev almak isteyenler dolduracaktır)

EYUDER Üyelik formu: http://www.eyuder.org/uyekayit/uyeol.php

 

Değerli üyelerimiz, Değerli Eğitimciler;

2009 yılında kurulan EYUDER, 3 yıl gibi kısa bir sürede önemli başarılara imza attı. Özellikle 3 yıldır aralıksız devam eden ve yüzlerce akademisyen ve eğitimciyi bir araya getiren Eğitim Yönetimi Forumları adından çok söz ettirdi. Üyelerini; Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra teşkilatında hizmet veren öğretmenler, eğitim yöneticisi ve akademisyenler oluşturduğu EYUDER artık kurumsal bir yapıya kavuştu diyebiliriz.

09.12.2012 Pazar günü Saat 10.00′da EYUDER Genel Merkezinde yapılacak olan genel kurul ile dernek genel merkez yönetimi yeniden yapılandırılacaktır. Yeni yapılanmada tek kriterimiz var; “eğitim süreçlerinin hangi kademesinde görev alırsa alsın, kendi alanında etkin, çözüm önerileri sunabilen, eğitim ve yönetim alanında söyleyecek sözü ve harcayacak enerjisi olan” herkes derneğimizde aktif rol alabilir.

Bu anlamda dernek genel merkezinde(Ankara’da ikamet şartı vardır) görev almak isteyen veya Türkiye geneli örgütlenmede il/ilçe ve kurum temsilciliği yapmaya gönüllü eğitimcilerimizin yeni oluşturulacak örgütlenmede yer almasını bekliyoruz.

EYUDER yeni yapılanmasıyla eğitime gönül vermiş bir kadro ile ve her siyasi oluşuma eşit duran ilkeli duruşunu devam ettirecek Merkez Yönetim kurulu, İl/İlçe ve Kurum temsilcilikleriyle Türkiye örgütlenmesini 2013 yılı içerisinde tamamlayacaktır.

İşimiz Eğitim Gücümüz Eğitim sloganıyla misyonunu yerine getirmeye çalışan EYUDER’de yer almak isteyen eğitimcilerimizin, akademisyenlerimizin, yüksek lisans doktora öğrencilerinin öncelikle derneğimize üye olmaları ve görev talep formunu doldurarak kendileriyle ilgili CV’yi ilgili form üzerinden göndermeleri gerekmektedir.

EYUDER Yönetim Kurulu Adına
Adem ÇİLEK
Yönetim Kurulu Başkanı

Görev Talep Formu: http://www.eyuder.org/uyekayit/takim.php
(Üyelerimiz dahil görev almak isteyenler dolduracaktır)

EYUDER Üyelik formu: http://www.eyuder.org/uyekayit/uyeol.php

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.