Evlilik Programları Eğitimcileri İsyan Ettirdi

Evlilik Programları Eğitimcileri İsyan Ettirdi

Öğretmenler Başbakan'a çağrıda bulunarak ahlak ve aile birliği adına evlilik programlarının derhal yayından kaldırılmasını istediler.

30 Kadın Öğretmen, Evlilik programlarını “Rezalet” olarak nitelendirirken, programa katılanların çocuklarının ağır şekilde rencide olduğunu ve psikolojilerinin bozulduğunu vurguladılar. Öğretmenler Başbakan'a-Bakan Aliye Kavaf'a ve Bülent Arınç'a da çağrıda bulunarak Ahlak ve Aile Birliği adına Evlilik Programlarının derhal yayından kaldırılmasını istediler. Pİ Dershaneleri Yönetimi ise Başbakan Erdoğan ile Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a mektup göndererek “ Türk milletinin aile birliğini yozlaştırma oyununu bozun” çağrısında bulundular.

Ankara'da bir araya gelen Pİ Dershaneleri'nin 30 Kadın Öğretmeni, TV'ler de ki Evlilik Programlarını sert şekilde kınayarak, yetkilerden Aile yapısını yozlaştıran ve ticaret haline dönüştürülen bu programların derhal yayından kaldırılmasını istediler

Haftalardır Evlilik Programlarını izleyip, rezalet boyutlarını tespit ettiklerine işaret eden ve Kadın Öğretmenler adına açıklama yapan Pİ Dershaneleri Genel Müdürü Tülay Sorgunlu, tepkilerini şöyle dile getirdi;

“ Programlara katılanların çocukları toplum içinde rencide oldukları gibi, psikolojileri de bozulmaktadır. Aile yapısını oluşturmayı son derece basitleştirmekteler. Programlarda hemen hemen her gün canlı yayında küfürler edilmektedir. Aile birliğimiz bu kadar mı basit? Bu kadar mı ucuz?

Ahlak yapısı ile Dünya'ya örnek olan Türkiye'nin, aile yapısını ve birliğini yozlaştırmak ve bozmak için sinsi bir oyun sergilenmektedir.

Sayın Başbakanımızın, yeni elde etmiş olduğu “Yayın durdurma” yetkisini kullanarak TV'ler de sergilenen ve Aile yapımıza hakaret eden 'Evlilik Programlarının' yayınlarının durdurmasını talep ediyoruz”

eğitim gazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.