Esad: Ülkemiz mikroplardan temizlenmeli

Esad: Ülkemiz mikroplardan temizlenmeli

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, devlet televizyonundan yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, halkın taleplerine cevap vereceklerini söyledi. Esad sorunlarını dile getirenlerle, provokatörler arasında ayrım yapılması gerektiğini belirterek, "Reform isteğ

Suriye'de yaşanan olaylarınz ardından yakın çevresi hedef haline getirilen Suriye Lideri Beşşar Esad, salondakilerin sık sık alkışlarla karşılık verdiği konuşmasında, "Bu şekilde devam edemeyeceğimiz ortada, talepleri dikkate almalıyız. Uzun yıllardır süren sorunların farkındayız ve çözmek için adımlar atıyoruz." dedi.

Suriye lideri ayrıca konuşmasında genel af konusuna da değindi. Beşşar Esad, "Genel af konusunun geniş tabana yayılması için görüşmelerimiz sürüyor." şeklinde konuştu.

Suriye'nin sürekli komploların hedefi olduğu bealirten Esad: "İçeriden de bir takım desteklerle gerçekleştirilmiş komplolardır bunlar. Ben bunlara "Mikroplar" diyeceğim, her yerdeler.Bu olayların faillerinin kimler olduğu ortaya çıkarılmalı, ülkemiz mikroplardan temizlenmeli." dedi.

Zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.