Erdoğan'dan vatandaşa ilginç yanıt!

Erdoğan'dan vatandaşa ilginç yanıt!

Erdoğan Antalya'da kendisini öpmek isteyen vatandaşa şu sözlerle izin vermedi: 'Eşim beni kendisinden başka kimsenin öpmesini istemiyor'

Başbakan Erdoğan Antalya Adliyesi'nin açılışını yaptıktan sonra otobüsüne yönelirken kendisine "Sayın Başbakanım sizi öpebilir miyim?" diye soruldu. Erdoğan ise vatandaşın bu isteğini "Hatun diyor ki, benden başkasını öpme" şeklinde yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, Antalya Adliyesi yeni hizmet binasının açılış kurdelesini kestikten sonra 3 bloktan oluşan binayı gezdi. Anadolu Ajansı ve TRT dışındaki basın mensuplarının alınmadığı gezi sonunda bir vatandaş, Başbakan Erdoğan'a yaklaşarak öpmek istedi. Buna izin vermeyen Erdoğan,"Hatun diyor ki, benden başkasını öpme" dedi.

Öte yandan Türkiye Gençlik Birliği Antalya Şubesi üyelerinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış öncesinde basın açıklaması yapma isteğini polis engelledi. Attalos heykeli önünde bir araya gelen 10 genç, Cumhuriyet Meydanı'na girmek istedi. Ancak ellerinde pankart ve basın bildirisi taşıyan gençler meydana sokulmadı. Polis ve Türkiye Gençler Birliği Antalya Şubesi'ne mensup gençler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından topluluk, polis eşliğinde Kışlahan Oteli önüne gelerek yaptıkları açıklamada, "Halkımızı bitmemiş projelerle yerel seçimlerde oy kazanmak için kandırmaya çalışan AKP hükümetini istemiyoruz" dedi. Grubun sözcüsü M. Orkun Tekin, sembolik açılış kurdelesini kesip, "Türkiye'nin önünü Türk gençliği açacak, bu nedenle kurdele kesip AKP'nin ampulünü patlatıyoruz" dedi ve ellerinde getirdikleri ampulleri yere atıp patlattı. Topluluk daha sonra 'Hortumculara selam, yolsuzluğa devam' sloganı atarak dağıldı.

Bu arada Başbakan Erdoğan'ın toplu açılış yapacağı Cumhuriyet Meydanı'na girmek isteyenler polis tarafından tek tek aranırken ele geçirilen çok sayıda bıçak ve kesici alet çuval içerisinde toplandı vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.