Erdoğan: Çekilen acılar boşa gitmeyecek

Erdoğan: Çekilen acılar boşa gitmeyecek

Çanakkale'de çeyrek milyonun gayreti nasıl boşa gitmediyse bugün yapılan mücadele de boşa gitmeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde STK temsilcilerini ağırladığı iftar programında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

STK'lara milletimizin sinesi güvenli liman olmuştur. Milletimiz Paralel yapı ile mesafesini korumuştur. Milleti kandırdığını zanneden aslında kendini kandırmıştır. Sivil toplum faaliyetleri insanlığa hizmet için yapılır. Başka bir şey için yapılan başka bir amaç için yapılmış olur. Rabbim bizi kendi rızası için çalışan kullarından eylesi. Milletlerin devletlerin coğrafyaların tarihlerinde önemli yol ayrımları vardır. İşte biz de böyle bir dönemden geçiyoruz.

Ülkemizde terörle mücadele sırasında toprağa düşen şehitlerimiz bu bedeli ödeyen kahramanlarımızdır. Suriye'de hayatını kaybeden mazlumlar bu bedeli ödeyen mazlumlardır.

''YAPILAN MÜCADELE BOŞA GİTMEYECEK''

Çekilen acılar elbetteki yüreğimizi yakıyor ama hiçbiri boşa gitmeyecektir. Çanakkale'de çeyrek milyonun gayreti nasıl boşa gitmediyse bugün yapılan mücadele de boşa gitmeyecektir. Eğer mehmetçiğin tüfeği ile ak sakallı dedelerin duaları buluşmuyorsa bir başarı elde edemezsiniz. Bizim Türkiye'deki en büyük başarımız bunu başarmış olmamızdır.  

''STK'LARIN DAYANIŞMASI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR''

Milletimiz kendi geleceğine kendi adamlarına sahip çıktığını her adımda gösterdi. Niyetimiz hasbidir hesabi değildir. Milletin desteği arkasında olan bir kişi bir kurumu 7 düvel bir arayada gelse Allah'ın izniyle yıkamz. Devlet ile milletin kucaklaşması önemli olduğu gibi STK'ların birliği ve dayanışması da çok önemli. Atalarımız boşuna bir elin nesi var iki elin sesi var dememiştir. O yüzden STK'larımızın dayanışması çok büyük şeyler ifade ediyor. 

''SİZLERDEN RİCAM DAHA FAZLASINI ORTAYA KOYMANIZ''

Sizlerden diğer konularda da aranızda örnek bir dayanışma göstermenizi rica ediyorum. İstiklal mücadelemizin her safhasında böyle güçlü bir dayanışmaya ihtiyacımız var. Sizlerden ricam ise daha fazlasını ortaya koymanızdır.

HABEr10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.