Erdoğan: Biz kefenimizle yola çıktık

Erdoğan: Biz kefenimizle yola çıktık

Başbakan Erdoğan, Amasya Mitingi'nde konuşmasına Kastamonu'da meydana gelen olaya değinerek başladı. Erdoğan Habil ve Kabil kardeşleri hatırlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'da güvenlik güçlerine yönelik saldırıda bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de yaralandığını bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'da güvenlik güçlerine yönelik saldırıya ilişkin, ''Bu namert eller demokrasi mücadelesine inanmayan bu karanlık zihniyetler, bunlara ne derseniz diyelim bu ayrımcı güçler, sandıkta meselelerini halledemeyeceğini anlayamayanlar ancak bu yolla netice alacaklarını zannediyorlar. Biz bu yola merhum Menderes'in ifade ettiği gibi kefenimizi giyerek çıktık''

 Başbakan Erdoğan, CHP liderinin Siirt'te çok ileri gittiğini, kendisine muhalefet liderleri ile ilgili teklifleri kabul ettiğini, Kılıçdaroğlu'nun Kutlu Doğum haftası ve Şeb'i- Aruz törenlerinde başka, dışarda başka konuştuğunu söyledi.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerinin karşılıksız kalmayacağını, 12 Haziran'da gerekli cevabı alacağını belirterek "Benim kadar Hacı Bektaşi Veli'yi sevemezler. Eğer Hazreti Peygamberin soyunu sevmekse benden daha büyük Alevi yoktur." dedi.

Erdoğan Baykal'ın kasedini hatırlatarak kadın derneklerine tepki gösterdi "Neden susuyorsunuz. Neden tepki göstermiyorsunuz. Bir taraf saf dışı bırakılırken diğer taraf aday yapıldı. Bahçeli partisinden olan isimlerini partiden atarken bu olay özel hayat demesi gariptir. Madem özel hayat neden partinden attın" dedi.

22 Temmuz'a kadar çıraklık dönemlerini yaşadıklarını 12 Haziran'a kadar kalfalık dönemini geçirdiklerini 12 Haziran'dan sonra da ustalık dönemleri olacağını anlatan Erdoğan herkesin kapı kapı dolaşacağını bu mutluluğu hep beraber yaşayacaklarını söyledi.

http://www.haber7.com/haber/20110504/Erdogan-Biz-kefenizle-yola-ciktik.php

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.