Emekli Öğretmenin Aşk üçgeni gaspla bitti

Emekli Öğretmenin Aşk üçgeni gaspla bitti

BOLU'da emekli öğretmen 58 yaşındaki İbrahim Olguner, 25 yaşındaki Ayşe Şen ile telefonda tanışarak arkadaşlık kurdu.

Ayşe Şen'in evli sevgilisi 53 yaşındaki Cahit Altoprak, ilişkiyi öğrenince sevgilisinden emekli öğretmene randevu vermesi istedi. Ayşe Şen ile buluşan İbrahim Olguner, Cahit Altoprak ve yeğeni Suat Özdoğan tarafından dövülerek, otomobili gasp edilip, 10 bin YTL'lik senete zorla imza attırıldı.
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre yeğeni, İbrahim Olguner'in cep telefonundan arkadaşı olan Ayşe Şen'e mesaj attı. Daha sonra telefonu arayan Ayşe Şen ile İbrahim Olguner arasında arkadaşlık başladı. İbrahim Olguner ile Ayşe Şen buluşarak arkadaşlıklarını ilerlettiler. Ayşe Şen ile 3.5 yıldır birlikte olan evli 2 çocuk babası Cahit Altoprak, sevgilisinin ilişkisini öğrendi. Ayşe Şen'in cep telefonundaki mesajları gören Cahit Altoprak, ondan emekli öğretmene randevu vermesini istedi. Cahit Altoprak, kurduğu oyunu bozma ihtimaline karşı Ayşe Şen ile birlikte kız arkadaşı ve yeğenini de buluşmaya gönderirken, bu arada Abant'ta yol üzerinde bulunan bir et mangal tesisinde dere içerisinde masa kurdurdu.
İbrahim Olguner, Kültür Mahallesi'nde Ayşe Şen ve yanındaki iki kişi ile buluşarak otomobiliyle Abant'taki tesise geldi. İbrahim Olguner başına geleceklerden habersiz masaya otururken, Cahit Altoprak geldi. Cahit Altoprak, Ayşe Şen ve kız arkadaşı Huri Semerci'den cep telefonlarını masaya bırakmalarını isteyerek, tesise gitmelerini istedi. İbrahim Olguner tesisten gitmek isterken, Cahit Altoprak'ın saldırısıyla karşılaştı. Cahit Altoprak, emekli öğretmeni tokatladıktan sonra “Hayat şimdi başlıyor” diyerek, kurusıkı tabancısını öğretmenin üzerinde gezdirip tehditler savurdu. Öğretmenin cebindeki 320 lirayı, kolundaki saati, otomobilinin anahtarını alan Cahit Altoprak ve Suat Özdoğan, 10 bin liralık senete de zorla imza attırdı.
Daha sonra Cahit Altoprak ile yeğeni Suat Özdoğan, öğretmeni ses çıkarmaması için tehdit ederek, koluna girip otomobiline götürdüler. Hep beraber otomobile binilmesinin ardından, otomobili kullanan Cahit Altoprak, Abant yolu üzerinde otomobili park ederek, arka koltukta oturan öğretmenin ayaklarına kurusıkı tabancasıyla iki el ateş açıp, Ayşe Şen'i dövmeye başladı. İbrahim Olguner otomobilin kapısını açarak kendini dışarı atarken, Ayşe Şen ile Huri Semerci ormana kaçtılar. Yoldan geçmekte olan bir otomobilin sürücüsü olanları görerek durdu. İbrahim Şen'i aracına alan sürücü, jandarmaya gitti. Jandarma, Cahit Altoprak, Suat Özdoğan, Ayşe Şen ve Huri Semerci'yi gözaltına aldı. Huri Semerci ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye çıkarılan Cahit Altoprak ile Suat Özdoğan 'Nitelikli yağma, gasp ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla tutuklandı. Ayşe Şen ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Dün, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Cahit Altoprak ile Suat Özdoğan, tutuksuz yargılanan Ayşe Şen hakim önüne çıktılar. Cahit Altoprak, emekli öğretmeni dövdüğünü mahkemede kabul ederken, zorla senet imzalatmadığını ve otomobili kullanması için öğretmenin verdiğini söyledi. Ayşe Şen ise öğretmenin telefonla kendisini arayarak rahatsız ettiğini, bunun üzerine evli sevgilisinin öğretmeni dövdüğünü söyledi.
İbrahim Olguner ise Ayşe Şen ile telefonda tanışarak iki kez buluştuklarını, son buluşmalarında ise yaşananları anlattı.
Mahkeme sanıkların tutukluluk halinin devam etmesine karar vererek, davayı erteledi.
milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.