Eğitim 2023'den Anlamlı Arabuluculuk…

Eğitim 2023'den Anlamlı Arabuluculuk…

Eğitim 2023'den Anlamlı Arabuluculuk…

İl Temsilcimiz ÇEVİK’ten Anlamlı Arabuluculuk…

Derneğimizin Karabük İl Temsilcisi İlker ÇEVİK, Alman Şirket Railisties’in Yetkilileri ile Karabük Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Burhanettin UYSAL ‘ı makamında ziyaret etti .

4 Ekim 2011 saat 11:30 ‘da gerçekleştirilen ziyaret heyetinde Devlet Demir Yolları Teknik Yardım Projesi AB Komisyonu Konsorsiyumunda bulunan Alman Şirket Railisties’in yetkililerinden Eğitim ve Demiryolu Uzmanı Alman Mühendis Sayın Wolf- Dietrich GEİTZ, Demir yolu Hat ve Emniyet Uzmanı Sayın Türker AHİ’nin yanı sıra Karabük Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Nizamettin KAHRAMAN’da yer almıştır.

Devlet Demir Yolları Teknik Yardım Projesi AB Komisyonu Konsorsiyumu Railisties Şirketi yetkileri Türkiye’de bir ilk olan Karabük Üniversitesi bünyesinde bulunan Raylı Sistemler Mühendisliği ile ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Burhanettin UYSAL ile bilgi alış verişinde bulundular.

Yapılan bilgi alışverişi sonrasında Karabük Üniversitesi ve Devlet Demir Yolları Teknik Yardım Projesi AB Komisyonu Konsorsiyumu ile birlikte Raylı Sistemler Mühendisliği ile ilgili olarak karşılıklı işbirliği çalışmalarına başlandı ve iki ay içerisinde bir çalıştay yapma kararı alındı.

Bu ziyareti bir başlangıç olarak kabul ettiğini ve bu ziyaretle birlikte karşılıklı bilimsel iş birliği çalışmalarının yapılması gerektiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin UYSAL ; Bu tip çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini amaçlarının Karabük Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası alanlarda tanınırlığını artırmak olduğunu belitti. “Türkiye’de bir ilk olan Raylı Sistemler Mühendisliği ile Karabük Türkiye’nin lokomotifi haline gelecektir.”dedi.

www.egitim2023.org

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.