Eğitim 2023 "Somut ve Somut Olmayan Kültürel Varlıklar" ödül töreni

Eğitim 2023 "Somut ve Somut Olmayan Kültürel Varlıklar" ödül töreni

Eğitim 2023 "Somut ve Somut Olmayan Kültürel Varlıklar" konulu Resim Yarışması ödül töreni

18 Mayıs 2012 Cuma günü Başkent Öğretmenevinde gerçekleştirilen törenle "Somut ve Somut Olmayan Kültürel Varlıklar" konulu Resim Yarışmasında  dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Ödül Töreni ve Resim Sergisi açılışı Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ, Sivil Toplum Kuruluşu ve Siyasi Parti temsilcileri, Okul Müdürleri, çok sayıda davetliler ve Eğitim 2023 Derneği Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Saygı duruşu ve İStiklal Marşının okunmasının ardından Eğitim 2023 Derneği Genel Başkanı Ertekin ENGİN açılış konuşmasını yapmış, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'nu temsilen Ali YAKICI'nın konuşmasını takiben Resim Yarışması Jüri Üyelerini temsilen Yrd. Doç. Gültekin AKENGİN'in konuşmalarının ardından ödül törenine geçilmiştir.
Toplam 115 eserin yarıştığı yarışmada eserler üç farklı anabaşlıkta  değerlendirmeye tabi tutulmuş olup bu anabaşlıklar şöyle belirlenmiştir:
Resim Sergisinde Değerlendirmesi Uygun Bulunan Eserler - ( yirmi adet )
Mansiyon Ödülüne Layık Görülen Eserler ( yirmi adet )
Türkiye Birinciliğine, İkinciliğine ve Üçüncülüğüne Layık Görülen Eserler.
Ayrıca Jüri Özel Ödülüne Layık Görülen Eserde değerlendirmede yerini almıştır.

Yarışmanın Birincisine IPAD2 Tablet Bilgisayar, İkincisine Notebook, Üçüncüsüne Netbook ve Mansiyon derecesine giren öğrencilere de MP3 çalar hediye edilmiştir.
Yapılan törende öğrencilerinin bir eserle katılmasına rehberlik eden Görsel Sanatlar Öğretmenlerine Eğitim 2023 derneği Genel Başkanı ve UNESCO Türkiye Komisyonu Başkanı'nın imzasını taşıyan TEŞEKKÜR BELGESİ, öğrencilere ise  yine Eğitim 2023 derneği Genel Başkanı ve UNESCO Türkiye Komisyonu Başkanı'nın imzasını taşıyan  KATILIM ve BAŞARI BELGELERİ takdim edilmiştir.
Ödül Töreninin ardından kırkdört eserin yer aldığı RESİM SERGİSİ açılışı GÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ, İLKSAN Genel Başkanı Tuncer YILMAZ, EĞİTİM 2023 Derneği Genel Başkanı Ertekin ENGİN ve davetlilerin atılımıyla gerçekleştirilmiştir.

       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.