EBS Kilis Şubesi'nden Olağüstü Genel Kurul

EBS Kilis Şubesi'nden Olağüstü Genel Kurul

EBS Kilis Şubesi'nden Olağüstü Genel Kurula gidiyor

EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ SENDİKASI ( EĞİTİM –BİR-SEN) KİLİS ŞUBESİ OLAĞANÜSTÜ KURULA GİDİYOR.

Eğitimciler Birliği Sendikası Kilis Şubesi yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığını 8 yıldır kesintisiz olarak yapan sayın Bekir ŞEN ve yönetim ekibinin yaptığı uygulamaların yanlışlığından dolayı ilin en büyük Sivil Toplum Kuruluşunun kan kaybetmeye başlaması, davayı ilk günden sahiplenip emek veren insanların bile küstürülmesi, camia arasında bir birlikteliğin ve kaynaşmanın sağlanamaması üzerine, şuan ilimizde ve sendikamızda mevcut bulunan yaklaşık 120 delege arkadaştan 37 Kişinin yazılı dilekçe desteğiyle, bir o kadar arkadaşında gönülden desteği ve verdiği sözlerle ekip arkadaşlarım ve ben olağanüstü genel kurul talebinde bulunmaktayız.

Dilekçelerimizi de bu gün(19/11/012) sendikamızın şube başkanlığına ilettik. Kanun ve iç tüzük gereği en geç 60 gün içersinde olağanüstü genel kurulun yapılması gerekmektedir. Bizler eğitimciler olarak demokrasi kültürünü en iyi içimize sindirmiş insanlar olmamız gerekiyor. Seçimin bir kaos değil tam tersi bir fırsat olduğunu bilmemiz gerekiyor. Seçimle gelen insanların yine ancak seçimle gideceğini özümsememiz gerekiyor.

Bu olağanüstü genel kurul isteğimizin, tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm eğitim çalışanlarının, sendika üyesi ve delege arkadaşların desteklerini istiyorum. Bizler insanları kazanmak, gönülleri kazanmak, aidiyet duygusu oluşturmak, herkesi kucaklamak ve “BİZ” olmak için bu yola çıktık. Ötekileştirmek için değil. Niyetimiz hâlis ve samimidir, İnşallah camiamıza yeni bir heyecan getireceğiz ve birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz.

Ayrıca bu olağanüstü genel kurul ilk kez KİLİS’te yapılmıyor. Birçok ilde bu yapılıyor süreç sonunda camia çok daha güçlü çıkıyor üye sayılarında patlama oluyor. Bunun birçok örneği de mevcuttur.

Bu demokrasi şölenine herkesin saygı duymasını istiyoruz. Eğitim camiasındaki söyleyecek sözü olan tüm arkadaşların görüş ve önerilerine de açık olduğumuzu ilan ediyoruz.

BİZ BİR SENDİKA HAYAL ETTİK VE

BU ŞEHİR (KİLİS) İÇİN YOLA ÇIKTIK….

Ali KALLİ

EĞİTİM-BİR-SEN KİLİS ŞUBESİ BAŞKAN ADAYI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.