EBA öğrenci giriş - E-kurs modülü giriş - EBA öğrenci girişi nasıl yapılır? - Videolu anlatım

EBA öğrenci giriş - E-kurs modülü giriş - EBA öğrenci girişi nasıl yapılır? - Videolu anlatım

EBA öğrenci giriş ekranı haberimizde. MEB EBA e-kurs öğrenci kayıtları EBA öğrenci sistemi üzerinden yapılıyor. EBA öğrenci girişi ile artık sizde rahatlıkla internet üzerinden eğitim işlemlerinizi halledebilirsiniz. Peki, EBA öğrenci giriş nasıl yapılır?

EBA öğrenci giriş ekranı haberimizde. MEB EBA e-kurs öğrenci kayıtları EBA öğrenci sistemi üzerinden yapılıyor. EBA öğrenci girişi ile artık sizde rahatlıkla internet üzerinden eğitim işlemlerinizi halledebilirsiniz. Peki, EBA öğrenci giriş nasıl yapılır? EBA öğrenci giriş ve E-Kurs modülü giriş ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEB tarafından geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden E-Kurs Destekleme ve Yetiştirme kursları ile ilgili başvuruları "eba.gov.tr" adresinden yapılabiliyor. EBA öğrenci girişi ile artık sizde rahatlıkla internet üzerinden eğitim işlemlerinizi halledebilirsiniz. Peki, EBA öğrenci giriş nasıl yapılır? EBA öğrenci giriş ve E-Kurs modülü giriş ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

EBA ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Milyonlarca öğrencinin EBA sistemine giriş yapabilmeleri için öncelikli olarak EBA şifresine ihtiyaçları var. 

1- Öğretmenlerinden EBA giriş şifresini alan öğrencilerin öncelikle www.eba.gov.tr (link is external) adresine girmeleri gerekiyor.
2- Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "giriş" butonuna tıklanır.

3- "EBA Girişi" sekmesinde, "Kullanıcı Adı" bölümüne T.C. kimlik numarası ve "Şifre" bölümüne EBA şifresi girilerek "Giriş" butonuna tıklanır.

EBA ÜZERİNDE ŞİFRE NASIL ALINIR?

 

4- Sayfanın sağ üst köşesindeki "Giriş" butonunun yerinde ad ve soyad bilgilerinin görünüyor olması EBA’ya sorunsuz bir şekilde giriş yapıldığını gösteriyor. 

EBA SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

EBA ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

-Tüm resmi okullar ve ilçe ile il Milli Eğitim Müdürlükleri MEBBİS sayfasına ulaşan öğretmenler ilk olarak ''Yönetici Modülüne'' giriş yapın.

-Yönetici modülüne giriş yapıldığında; ilgili boşluklar doldurulmalı ve açılan pencerenin sağ kısmında bulunan ilgili kuruma ait DynEd şifresi almak için uyarı yazısının üzerine gelinerek, şifre işlemi yapılabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.