e-Devlet de cökertildi

e-Devlet de cökertildi

Vatandaşlar 'sanal devlet'ten yine dertli. SGK'nın kişisel bilgilerin korunması kapsamında internet sitesinde yayınladığı bilgilerin yönlendirildiği www.turkiye.gov.tr adresine 1 Kasım'dan beri ulaşılamıyor.


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kişisel bilgilerin korunması kapsamında internet sitesinde yayınlamakta olduğu bilgileri 1 Kasım 2010'dan itibaren e-Devlet Kapısı üzerinden www.turkiye.gov.tr adresine yönlendirdi. Ancak, 1 Kasım tarihinden bu yana vatandaşlar e-Devlet Kapısı sisteminden faydalanamıyor. Kasım ayı başından bu yana kişisel bilgilerine ulaşmak için www.turkiye.gov.tr adresine giren vatandaşlar, sayfanın görüntülenememesinden dolayı bilgilerini bulamıyor. Konuyla ilgili SGK'nın internet sitesinden yer alan açıklamada şöyle denildi:
Sayfa görüntülenemiyor
“Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan paydaşlarımız bilgilerinin 1 Kasım tarihinden itibaren www.turkiye.gov.tr üzerinden yayınlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, bu tarihten itibaren kişisel bilgiler Kurumumuz www.sgk.gov.tr sitesinden yayınlanmayacaktır. Vatandaşlarımızın kullanıcı adı ve şifreleri ile e-Devlet Kapısı üzerinden kendi bilgilerine ulaşabilecekler.” Ancak, söz konusu internet sitesine giren vatandaşlar, faydalanmak istedikleri linkleri tıkladıklarında 'sayfa görüntülenemiyor'yazısı ile karşılaşıyor.
YENİÇAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.