Dur ihtarına uymayan sürücü polisi ezdi

Dur ihtarına uymayan sürücü polisi ezdi

Ankara'da, trafik uygulaması yapan ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan bir araç, çarptığı görevli polis memurunu ağır yaralayarak kaçtı.


Hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan gümüş gri veya füme renkteki aracın bulunması için arama başlatıldı. Otomobilin plakasının rakam grubunun tam olarak alınamadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, dün gece Doğukent Caddesi üzerinde rutin trafik uygulaması gerçekleştiren polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Ancak araç sürücüsü ekiplerin ihtarına uymadı. Uygulama noktasında görevli polis memuru İrfan Çimenoğlu ile noktadaki bir araca çarparak kaçtı. Ağır yaralanan polis memuru hemen Özel Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası plakasındaki rakam grubu tam olarak alınamayan gümüş gri veya füme rengindeki aracın bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Şehit polis memurunun cenazesi memleketine uğurlandı

Ankara'da Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Yıldız Evler Polis Merkezi Amirliği'nde görev yaparken bir aracın çarpması sonucu şehit olan Polis Memuru İrfan Çimenoğlu cenaze töreni Emniyet Müdürlüğü'nde yapıldı.

Törene Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Emniyet mensupları katıldı. Evli ve bir kız çocuğu babası olan İrfan Çimenoğlu'nun cenazesi yapılan saygı duruşu ve Yenimahalle Müftüsü Eyüp Demir'in okuduğu duanın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çankırı'nın Ilgaz İlçesi Kale köyüne götürüldü.

Törende şehidin 8 yaşındaki kızı Şevval gözyaşlarını tutamazken, eşi Yasemin Çimenoğlu, "Ben ona dokunmaya kıyamıyordum annem" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Kale köyü mezarlığında toprağa verilecek.

ŞEHİT POLİS MEMURU İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Görev yaparken 17 yaşındaki bir sürücünün araçla çarpması sonucu şehit olan polis memuru İrfan Çimenoğlu (41) için Ankara Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törene Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlhan, Ankara Emniyet Müdürü Vekili Turan Aksoy, üst düzey emniyet mensupları ile şehit polisin ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı.

Tören saygı duruşu ve dua okunmasının ardından sona erdi.

Şehit polis İrfan Çimenoğlu'nun cenazesi memleketi Çankırı Ilgaz'a gönderildi.

-FAİL GÖZALTINDA-

Bu arada, Doğukent Caddesi üzerinde ''önleyici hizmet kapsamında'' arama yapan polis memuru Çimenoğlu'nun ölümüne sebep olan 17 yaşındaki B.Y. gözaltına alındıktan sonra Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Dün gece 23.45 sıralarında meydana gelen olayın ardından kaçan B.Y'nin yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleri harekete geçti.

Birlik Mahallesi'nde aracı apartmanın arkasına park eden B.Y, evinde yakalandı.

Bir bankaya ait olan araçla babasından habersiz trafiğe çıkan B.Y'nin sürücü belgesinin bulunmadığı kaydedildi. B.Y'nin bugün Adliye'ye gönderileceği öğrenildi.
zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.