-DSP’de Celal Doğan Sürprizi

-DSP’de Celal Doğan Sürprizi

ANKARA (ANKA) - Yerel seçimlere iddialı hazırlanan DSP yönetimi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ardından, partiye sürpriz isimler kazandırmayı hedefliyor.

Bu kapsamda, Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan'la görüşmeler sürüyor. Doğan da ANKA'ya yaptığı açıklamada görüşmeleri doğruladı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde vitrin yenilemek üzere harekete geçen DSP yönetimi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ardından flaş isimlerle görüşmeyi sürdürüyor.
ANKA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bu kapsamda parti yönetimi, aralarında Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan ve İstanbulBüyükşehir Belediye eski Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın da olduğu isimlerle görüşmelere başladı. Görüşmelerde, belediye başkan adaylığı konusunun gündeme gelmediği belirtilirken, bu isimlerin partiye katılım sürecinin hızlandırılmaya çalışıldığı kaydedildi.
Öte yandan, ANKA'nın sorusu üzerine Celal Doğan, “Görüşüyoruz, olumlu olumsuz bir şey söylemek için henüz erken” dedi. Yine önümüzdeki günlerde DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in de Celal Doğan'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. (ANKA)
(ÇAĞ/ZG)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.