Diyanet Bunu Yaparsa…

Diyanet Bunu Yaparsa…

Diyanet İşleri Başkanlığı, fahri yani gönüllü olarak çalışan veya ek ders ücreti ile çalışan Kur'an Kursu öğreticilerine 2010 yılından sonra bir kez daha kadro verdi

KPSS sınavına çalışan milyonlarca aday; bu kurumun başındakilere ya da bu uygulamaya geçit verenlere, diyanetin daha da iyi anlamasını bekleyeceğimiz bir deyimle BEDDUA etmezler mi? Bu hak yemek değil midir?

          Milyonlarca aday KPSS'ye girip memur olmak istemektedir. Yine binlerce lisans veya önlisans ilahiyat ve imam hatip lisesi mezunu kadroya atanmak için KPSS'ye girmeyi beklerken; KPSS'yi devre dışı bırakıp müftülerin inisiyatifi ile alınacak olan 1000 kadro açılmıştır.

          Evet, işte adalet, işte hakkaniyet… Ne olur bu uygulamaları yapan insanlar diyanet mensubu olmasın. Çünkü bu haksızlıklar karşısında bazı kendini bilmezler haksızlıkları yapanlara değil, maalesef o yüce dine sataşabilmektedir. Bunları bu ülkeyi yönetenler düşünmemekte midir?

          Şairin şiirinde dediği gibi bir gün Peygamberimiz bırakın evimize ülkemize ziyarete gelse… Bu durumlar karşısında acaba ne derdi?  Bu sorunun cevabını kamuoyu verecektir.

 

memurlar.biz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.