Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinde değişiklik

Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinde değişiklik

Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinde değişiklik

Yiyecek Yardımı Yönetmeliği, Bakanlar Kurulu Kararıyla değiştirilmektedir. Bu yönetmelikte son olarak 2009 yılında değişiklik yapılmış ve yataklı tedavi kurumlarında (üniversitelerin yataklı tedavi kurumları dahil) görev yapan memurların ücretsiz yemek yemesine imkan tanınmıştı. 8 Mayıs 2011 tarihi itibariyle yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenlemeye göre, 8 Mayıs 2011 tarihinden itibaren, sosyalhizmet kuruluşlarında görev yapan memurlar da, yemek servislerinden ücretsiz yararlanabilecektir.

ESKİ HÜKÜM

Ek Madde 1- (Ek: 6/3/2009-2009/14815 K.)

Bu Yönetmeliğe göre yiyecekyardımından yararlanacak personelden yataklı tedavi kurumlarında (üniversitelerin yataklı tedavi kurumları dahil) görev yapanlar, hasta için oluşturulmuş yemek servislerinden ücretödemeden yararlanır.

 

YENİ HÜKÜM - 8 Mayıs 2011 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

“EK MADDE 1 – Bu Yönetmeliğe göre yiyecekyardımından yararlanacak personelden yataklı tedavi kurumlarında (üniversitelerin yataklı tedavi kurumları dâhil) ve yatılı sosyalhizmet kuruluşlarında görev yapanlar, hastalar ve sosyalhizmet alanlar için oluşturulmuş yemek servislerinden ücretödemeden yararlanır.”

MADDE 2 – Sayıştayın görüşü alınarak hazırlanan bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.