Çölaşan 12 Ekim'de yazmaya başlayacak

Çölaşan 12 Ekim'de yazmaya başlayacak

Hürriyet Gazetesindeki işine son verilen yazar Çölaşan Sözcü Gazetesinde köşe yazılarına başlayacak

Yaklaşık iki yıl önce Hürriyet Gazetesindeki işine son verilen yazar Emin Çölaşan 12 Ekim günü Sözcü Gazetesinde köşe yazılarına başlayacak. Çölaşan haftada 5 gün, köşe yazısı yazacak.
Çölaşan, GAZETEPORT'a yaptığı açıklamada '' Bir değişiklik olmadığı taktirde 12 Ekim günü medyaya geri dönüyorum. Yazılı basında iki yıl sonra ilk yazım yer alacak. Hırsızlarla, sahtekarlarla ve vurguncularla uğraşmaya devam edeceğim'' dedi.

AFİŞLER SERGİLENECEK
Çölaşan için, halen günlük 140 bin civarında tirajı olan Sözcü Gazetesinin Ankara Bürosunda bir oda da hazırlandı. Çölaşan'ın, Sözcü Gazetesi ile medyaya dönüşü de büyük bir kampanya ile duyurulacak. Tüm yurtta bilboardlar kiralanarak Çölaşan'ın dönüşüne ilişkin afişler sergilenecek. Gazete, Çölaşan için bazı gazete, internet portalları ve TV kanallarına da, ''Dönüşü muhteşem olacak'' biçiminde reklamlar verecek.

1,5 MİLYON KİŞİYE ULAŞTIM
Çölaşan, GAZETEPORT'a yaptığı açıklamada, medyadan uzak kaldığı 2 yıllık dönemde ''Kovulduk ey halkım unutma bizi'', ''Her Kuşun eti yenmez'' ve ''Sakıncalı Gazeteci'' adlı üç kitap yazdığını belirterek şunları söyledi:
'' Kitaplar toplam 97 baskı yaptı. Korsanları da çıktı. Bu kitaplar ile 1,5 milyon kişiye ulaştığımızı tahmin ediyorum.  Ama içimdeki günlük yazı yazma heyecanı hiç eksilmedi. Kimi zaman, eğer yazsaydım bugün şu konunun üzerine giderdim diye de düşündüğüm olmuştur. İki yıl içinde karşılaştığım herkes, yeniden yazmam gerektiğini söyledi. Benim de içimde uzun süredir yazma isteği vardı.  Artık yazı yazma zamanının geldiğini düşündüğüm için Sözcü Gazetesinden gelen teklifi kabul ettim''

Gazateport

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.