Çocuklar taş attı vekiller kavga etti

Çocuklar taş attı vekiller kavga etti

Taş atan çocuklar tartışması bu kez CNN Türk ekranlarını birbirine kattı. Cüneyt Özdemir'e konuk olan AKP ve MHP milletvekilleri canlı yayında birbirine girdi.

GAZETECİLER.COM- Taş atan çocuklar tartışması bu kez CNN Türk ekranlarını birbirine kattı. 5N 1K'da Cüneyt Özdemir'e konuk olan AKP ve MHP milletvekilleri canlı yayında birbirine girdi.

Gündemden düşmeyen 'taş atan çocuklar' tartışması ekranlarda da fırtınalar kopartıyor. Sorun meclise gelen yasa tasarısının sürüncemede bırakılmasıyla yine çözümsüz kalmıştı. CNN Türk ekranlarında konuyu tartışmak için yayına bağlanan AKP milletvekili Mehmet Emin Ekmen ve MHP milletvekili Ali Rıza Öztürk tasarının geri çevrilmesinin suçunu birbirlerine atarken ateşli bir polemiğe imza attılar.

MHP'li vekil AKP'yi sadece çocukların değil büyüklerin de affedileceği bir tasarı hazırlamakla suçlarken, AKP'li vekil de MHP'yi, tasarıyı Ergenekon sanıklarını kurtaracak bir şekilde etkilemeye çalışmakla suçladı. Yani iki taraf da birbirini gizli gündemlere sahip olmakla itham etti.

Moderatör Cüneyt Özdemir özellikle MHP'li vekil Öztürk'ün bir noktadan sonra kopması üzerine ne yapacağını şaşırdı. Özdemir sabırla konuklarını sakinleştirmeye çalışırken yer yer çaresi kaldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.