CİMBOM'DA BALYOZ HAREKATI

CİMBOM'DA BALYOZ HAREKATI

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yurtdışında temaslarına hız verirken transferi kısa süre içinde sonuçlandırmayı planlıyor.

Galatasaray yabancı transferinde bir an önce sonuca varmak için vites taktı. Cana ve Pino'yu transfer ettikten sonra derin bir sessizliğe bürünen Sarı-Kırmızılı yönetim, Rijkaard'ın da baskısıyla özellikle savunmaya takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdı. Galatasaray'ın listesinde Bradley, Marquez, Grella ve Ledesma baş sırada yer alıyor.

BRADLEY ÇİFT YÖNLÜ BİR YILDIZ

Yurtdışında bulunan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yabancı transferi en geç 2 gün içinde bitirmeyi planladığı öğrenildi. Listede yer alan oyuncular arasında ilk sırada yer alan Michael Bradley için M.Gladbach'la pazarlıklarını sürdüren Sezgin orta sahada çift yönlü oynayan futbolcuyu transfer etmek için Alman kulübünü ikna etmeye çalışıyor. M.Gladbach bu oyuncunun bedelini 7 milyon Euro'ya kadar düşürmesine rağmen rakamı çok bulan Sezgin en fazla 5 milyon Euro verebileceklerini iletti.

MARQUEZ'İN BONSERVİSİ YOK

Barcelona'nın serbest bıraktığı Marquez'le de görüşecek olan Adnan Sezgin'in Meksikalı stopere yıllık 2.5 milyon Euro teklif etmeyi düşündüğü belirlendi. Bu oyuncunun bonservis bedelinin olmaması bu transferi cazip kılıyor. Listede yer alan diğer isimlerden Lazio'lu Ledesma ile Blackburn Rovers'lı

Grella'yla da ilgilenen Sezgin 4 futbolcu için nabız yokladıktan sonra yönetimle birlikte son kararını verecek. Ledesma'nın bonservisinin 6 milyon Euro olması yine başka bir handikap olarak gösteriliyor. Sezgin'in 4 oyuncudan birini en geç Çarşamba gününe kadar imza için İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

HEPSİ DE KARİYERLİ

Mıchael Bradley orta sahada hem defansa, hem de forvete katkı sağlayacak bir oyuncu. 22 yaşında. Rafael Marquez 2003 yılından beri Barcelona'da oynuyordu. 31 yaşındaki stoperin bonservisi yok. Crıstıan Ledesma Lazio'da oynuyor. 27 yaşındaki Arjantinli oyuncu orta sahada görev yapıyor. VINCE Grella B.Rovers'ta forma giyiyor. Ön libero mevkiinde oynayan Avustralyalı oyuncu 30 yaşında ve sert futbol yapısıyla tanınıyor.

Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.