CHP lideri Baykal: Açlık grevini bırakın

CHP lideri Baykal: Açlık grevini bırakın

Deniz Baykal, istifa açıklamasının ardından ilk kez evinden çıkarak, genel başkanlığa dönmesi için evinin önünde çadır kurup açlık grevi yapan partilileri ziyaret etti.

Basın ordusunun izlediği Baykal, partililerle 'Açlık grevine derhal son verin' talimatını verdi.

İşte Baykal'ın açıklaması:

"BU BİZİM YÜREĞİMİZİ PARÇALIYOR"             

    

"Verdiğiniz destek için size çok teşekkür ediyorum. Gönülden bir hareket sergiliyor olmanız çok önemli. Sizden birşey rica ediyorum. Açlık grevine gerek yok. Bu doğru bir yöntem değil. Lütfen bunu bırakın. Düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz, derhal açlık grevine son verin. Bu bizim yüreğimizi parçalıyor. Bunu uzatmayın, açlık grevine son verin.    

Partiye sahip çıktığınızı görüyorum. Her birinizi yürekten kutluyorum. Ama ne olur açlık grevini bitirin. Birlikte aydınlanacağız."

CENAZEYE KATILIYOR

 

Baykal bugün eski CHP Ankara Milletvekili Oya Araslı'nın annesinin Kocatepe Camii'ndeki cenaze törenine katılacak. Törene CHP'li Grup Başkanvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Hakkı Süha Okay da katılıyor.

 

Baykal'dan önce camiye gelen Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ı karşılamak için cami girişinde beklerken bir genç kendisine 'Başkanım Baykal'sız bir Türkiye istemiyoruz' dedi. Kılıçdaroğlu ise bu tepkiye yanıt vermedi.

 

Baykal, camiye CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile birlikte gitti. Baykal camiye gelişinde vatandaşların sevgi gösterileri ve alkışlarıyla karşılandı.

 

KASETİ TÜBİTAK İNCELİYOR

 

Baykal ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a olduğu iddia edilen ve internette yayınlanan kaset, TÜBİTAK tarafından inceleniyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14713027.asp?gid=373

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.