Canlı yayında AKP isyanı

Canlı yayında AKP isyanı

Bindiği hızlı feribotun AKP'nin seçim otobüsünü beklediği için geç kalktığını söyleyen Mehmet ALi Erbil, “Koyun gibi olursanız, tek partili döneme döneriz” dedi

Mehmet Ali Erbil, FOX'ta sunduğu “Çarkıfelek” programında, hafta sonu Bursa'ya giderken yaşadığı bir olayı anlatıp AKP'ye tepki gösterdi.
Bursa'ya İDO'nun hızlı feribotuyla gittiklerini anlatan Erbil, “İDO'da bir tek, iktidar yanlısı Kanal 24 yayımlanıyor. Onu da punduna getirmişler kardeşim, yani böyle bir şey yok. TRT olsa ona da razıyız. Onu da kılıfına uydurmuşlar” dedi. Hızlı feribotun, AKP'nin seçim otobüsünü beklediği için 20 dakika geç kalktığını da anlatan Erbil, şöyle konuştu:
“Hani çoğulcu demokrasiydi? Hani insan haklarıydı? Kendilerine gelince yontuyorlar. Şimdi MHP'nin otobüsünü bekler miydi o İDO? Of of, bunlar küçük şeyler ama mide bulandırıyor. Tek partili döneme mi döneceğiz acaba? Yaa, siz böyle koyun gibi olursanız, döneriz ona göre. Bunları da herkes söyleyemez. Ama biz kendimizi biliyoruz. Kanunlara saygılıyız. Allah'tan korkarız. Önemli olan herkesin bu duygular içinde olması. Başkalarının haklarına saygılı olacaksın ama maalesef işte. Çok zor günler bekliyor ülkeyi.”

Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.