Can kurtaralım dediler dayak yediler

Can kurtaralım dediler dayak yediler

Arkadaşı kalp krizi geçiriyor diye yardım istedi, o ise gelen doktor ve hemşireyi dövdü

Bursa'da, kalp krizi geçiriyor diye ambulansta müdahale edilen 44 yaşındaki İbrahim Pehlivanoğlu, kalp elektrosu çekilmesi için vücuduna cihazların bağlanmasına sinirlenince görevli doktoru ve hemşireyi dövdü. Şikayet üzerine polis merkezine getirilen Pehlivanoğlu gözaltına alındı.
Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ve pazarcılık yapan İbrahim Pehlivanoğlu, dün akşam arkadaşı 28 yaşındaki Umut Kuşkapan ile restoranda alkol aldı. Daha sonra arkadaşıyla restorandan çıkan İbrahim Pehlivanoğlu, göğsünü tutup “çok ağrıyor” diyerek yere oturunca Umut Kuşkapan, cep telefonu ile 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis'te görevli doktor Zafer Er ve hemşire Selma Yılmaz kalp krizinden şüphelendikleri Pehlivanoğlu'nu ambulansa alıp kalp elektrosunu çekmek istedi. Bu sırada vücuduna cihazların takılmasını istemeyen Pehlivanoğlu, kendisini uyaran Dr. Zafer Er ve Hemşire Selma Yılmaz'a saldırdı. Kavgayı güçlükle ayıran ambulans sürücüsü 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polisler 160 promil alkollü olduğu tespit edilen İbrahim Pehlivanoğlu'nu gözaltına aldı. Vücutlarında morluklar tespit edilen Dr. Zafer Er ve hemşire Selma Yılmaz, Pehlivanoğlu'ndan şikayetçi oldu.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlanırken, ifadesi alınan İbrahim Pehlivanoğlu'nun, 'Görevli memurlara mukavemet' suçundan adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Radikal



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.