Cam silicilerden dayak yedi

Cam silicilerden dayak yedi

Araç camını sildirmek istemeyince dayak yedi

Gümüşsuyu İnönü Caddesi'nde, trafik ışıklarında zorla cam silerek sürücüleri bezdiren grup, otomobiline izinsiz dokunulmasına öfkelenen sürücü Veysi G.'yi dövdü. Başına aldığı darbe ile kanlar içerisinde kalan sürücü, cep telefonu ile polisten yardım istedi. Yüzü gözü kan içerisinde kalan sürücüye ilk tıbbi müdahale olay yerine gelen 112 Hızır Acil Ambulansı'nda yapıldı. Daha sonra Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Veysi G.'nin başındaki yaraya dikiş atıldı.

KAFASINA CAM SİLECEĞİ İLE VURULDU
Sürücü Veysi G. dün 17.00 sıralarında Taksim'den-Dolmabahçe'ye inerken, İnönü Stadyumu yakınındaki ışıklarda durdu. Bu sırada yavaşlayan otomobillerin camlarını silerek para isteyen 5 kişilik gruptan biri, izin almadan otomobilin ön camını elindeki silecekle temizlemeye başladı. Veysi G.'nin uyarması üzerine yaşanan gerginlikte, camı silmek isteyen kişi, şoför mahallinde oturan Veysi G.'nin kafasına sileceğin tutacak bölümü ile vurdu. Kanlar içerisinde kalan sürücü, cep telefonu ile polisten yardım istedi. Bu sırada aralarında saldırganın da bulunduğu ikisi kadın 5 kişi, Gümüşsuyu Parkı'na doğru kaçtı. Polis ekipleri, çevrede uygulama başlattı. Kafasından darbe alan Veysi G. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir süre gözlem altında tutuldu.

Geçen hafta yine aynı ışıklarda Şişli Evlendirme Dairesi'nde Eski TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu'nun yeğeni Mengü Kılıçalp ile Rus eşi Swetlana Kılıçalp'in, nikah töreninin ardından para isteyen bir grup çocuğun saldırısına uğradığı iddia edilmişti. Kılıçalp ailesinin iddiasına göre, çocuklar, sopalarla arabaya saldırarak camları kırmıştı. Bu olayın basında yer almasından sonra harekete geçen polis ekipleri de olaya karıştıkları iddia edilen yaşları 13-15 arasında değişen 10 çocuğu gözaltına almıştı.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.