Çaldıkları kasadan tedavülden kalkmış para çıktı

Çaldıkları kasadan tedavülden kalkmış para çıktı

Bursa'da, bir iş yerinen çaldıkları çelik kasayı ormanlık alanda balyozla kıran kişiler, kasa içinden tedavülden kalkmış para ve tesbih çıkınca hayal kırıklığı yaşadı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesinde Doğa Parkı'ndaki ormanlık alanda çelik kasa olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, balyozla kırılmış bir çelik kasa buldu. İçinde çok sayıda tedavülden kalkmış para ve tesbih bulunan çelik kasayla ilgili yapılan araştırmada, kasanın Tahtakale Mahallesi'nde Hasan Hüseyin M.'ye ait iş erinden kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce çalındığı belirlendi.

Zanlıların, işyerine yaklaşık 20 kilometre mesafedeki ormanlık alana plakası alınamayan beyaz bir kamyonetle götürdükleri kasadan tedavülden kalkmış paralar çıkınca bırakıp kaçtıkları öğrenildi. Kasayı çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlatan polis, paralar üzerinde parmak izi incelemesi yaptı.

Öte yandan, kasanın çalındığı işyeri sahibi Hasan Hüseyin M, eski paralara ve tespihlere karşı ilgisi olduğu için koleksiyon yaptığını söyledi.
zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.