Bu da teknoloji izdihamı

Bu da teknoloji izdihamı

Bursa'da gece yarısı açılışı yapılan mağazada teknoloji meraklıları izdiham yarattı. Yaklaşık 5 bin kişinin geldiği ve sanatçı Yavuz Bingöl'ün de konser verdiği açılışta vatandaşlar promosyonlu ürünleri alabilmek için birbirini ezdi, güvenlik görevliler

Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi'nde dün gece 24.00'de açılışı yapılan teknoloji mağazası, sabah saatlerinde kuyruğa giren teknoloji meraklılarının akınına uğradı. Yaklaşık 5 bin kişinin geldiği açılışta izdiham yaşanırken, mağazaya azar azar alınmak istenen vatandaşlar x-ray cihazlarını kırdı, çekim yapan basın mensuplarına su petleri ve taşlar attı. 250 kişilik özel güvenlik görevlileri ve çevik kuvvetin görev yaptığı açılışta kapıların açılmasıyla birlikte, mağaza önünde bekleyen yaklaşık 5 bin kişi mağazaya akın etti.



Güvenlik görevlilerinin teknoloji meraklılarını mağaza içerisine gruplar halinde almak istemesi izdihama yol açtı. Mağaza içinde ve dışında zaman zaman ezilme tehlikesi geçiren vatandaşlar, açılışı görüntülemek isteyen basın mensupları ve magaza görevlilerine de zor anlar yaşattı. Teknoloji meraklılarının geç saate rağmen akın ettiği magazada promosyonlu ürünler etrafında uzun kuyruklar oluştu. İki gün boyunca kapanmayacak olan mağazada stoklarla sınırlı olan promosyonlu ürünleri alabilmek için meraklılar sabah saatlerine kadar kuyrukta bekledi.


hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.