Böyle annelik olur mu

Böyle annelik olur mu

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Kozlu beldesinde bir çocuğun boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili olarak, “Olayın içinde annesinin olduğu kesin ama annesinin suç ortakları kimdir, bu konuda tereddütler var” dedi.

Ata, Kılıç Mahallesi'ndeki tek katlı evlerinde uyuduğu sırada kaçırılan ve bir süre sonra mahallede bir çöp konteynerinin yakınında çuvalda cesedi bulunan 3 yaşındaki Sümeyye Cinkılıç'ın annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada, şu anda somut bir şeyin olmadığını söyledi.


Gözaltında 6 kişinin olduğunu belirten Ata, şöyle konuştu:
“Olayın içinde annesinin olduğu kesin ama annesinin suç ortakları kimdir, bu konuda tereddütler var. Asıl şüpheli anne ve bir başka şahıs. Ancak, babanın da ifadesine başvuruluyor. Olay yerinde ele geçirilen bir takım bulgular mevcut. Emniyet güçlerinin ele geçirdiği bulguların gönderildiği Ankara'daki laboratuvardan gelecek sonuçlar bekleniyor. Onlar gelmeden de kesin bir şey söylemek mümkün değil. Emniyetin şüphelendiği konular var.”


Ankara'dan laboratuvar sonuçlarının bugün ya da yarın gelebileceğini ifade eden Ata, şunları kaydetti:
“Savcılıktan gerekli ek süreler talep ediliyor. Kesin olmayan konuda şöyle ya da böyle demek mümkün değildir. Şu anda soruşturma devam ediyor, bunun için bir takım olayların da gizli kalması gerekiyor. Bazı gazeteciler senaryo yazıyor, ancak kesin olmayan konuda öyle ya da böyle demek doğru değildir.”


Çocuğun boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili olarak, cinayeti çocuğun annesi Ferdane ile annesinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin işlemiş olabileceği şüphesi üzerinde araştırma başlatılmıştı.


hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.