Boğazı kesilerek öldürüldü

Boğazı kesilerek öldürüldü

BURSA'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, yalnız yaşayan 78 yaşındaki Sebia Kılıç evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Kılıç'ın 50 yaşındaki yeğeni Şevket A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, onun oğlu 2

Mustafakemalpaşa'ya bağlı Karaoğlan Köyü'nde yalnız yaşayan ve bir gün önce hastalanan 2 çocuk sahibi Sebia Kılıç, aynı köyde oturan yeğeni Şevket A. ve oğlu Mustafa A. tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne tedaviye götürüldü. Yaşlı kadın daha sonra yeğeni ile birlikte hastane çıkışı bankaya gidip 160 YTL'lik fakir aylığını çektikten sonra evine geldi.

Hasta olan yaşlı kadına dün öğle saatlerinde 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunmak isteyen komşuları eve gittiklerinde kapının aralık olduğunu görünce içeri girdi. Yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaşan komşuları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.


Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, maddi durumu kötü olan Şevket A. ve oğlu Mustafa A.'yı, teyzesini 160 YTL fakir aylığı için öldürmüş olabileceği şüphesiyle gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgulamaları tamamlanan zanlılar, 'cinayet' suçundan nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. Zanlılardan Şevket A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, oğlu Mustafa A. ise cezaevine gönderildi.

hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.