'Bir Şarkısın Sen' yarışmacısının evinde bir kamyon dolusu çöp çıktı

'Bir Şarkısın Sen' yarışmacısının evinde bir kamyon dolusu çöp çıktı

Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne gelen telefon ihbarı üzerine, ulusal bir kanalda yayınlanan, 'Bir Şarkısın Sen' isimli yarışma programının elemelerine katılan 12 yaşındaki Dilan İzdaş'ın evine 'çöp ev' denetimi yapıldı.

Döşeme Mahallesi'nde bulunan evde, belediye ekiplerinin yaptığı incelemede bir kamyon dolusu çöp tespit edildi. Anne babasının iki yıl önce ayrıldığını ve evde annesi Hayriye İzdaş ile birlikte kaldığını söyleyen genç kız, "Annem de iki gündür eve uğramıyor. Ben evde tek başına yaşıyorum" dedi. Genç kız, Seyhan Belediyesi temizlik ekipleri evdeki tonlarca çöpü kamyonlara taşırken kendisini görüntüleyen kameralara, 'Bir Şarkısın Sen' yarışma jürisi önünde seslendirdiği, 'Havada bulut yok' isimli türküyü okudu.

Atatürk İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Dilara İzdaş, sınıfını teşekkür belgesi alarak geçtiğini söylerken, büyüdüğünde vali olup insanlara yardım etmek istediğini anlattı.

Ayrıca, Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne aynı gün içinde Dumlupınar Mahallesi'nde bir başka çöp ev ihbarı yapıldı. Belediye ekiplerinin verilen adreste yaptığı incelemede, Mehmet Bozaner'e ait tek katlı bir odalık dairenin içinden yaklaşık iki ton çöp çıktı. Mahalle sakinleri, ev sahibi Bozaner'in psikolojik problemleri bulunduğunu ve yalnız yaşadığını söyledi. Mehmet Bozaner'in mahalle sakinlerinin evlerinin önüne bıraktığı çöpleri kendi dairesinde biriktirmesi ve odada kendisine yer kalmaması üzerine, geceleri evinin önüne yerleştirdiği koltukların üzerinde uyuduğu bildirildi.
zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.