Bir maçta 23 hakem!

Bir maçta 23 hakem!

Bolu'da maç yönetmelerine izin verilmeyen 20 hakem, protesto amacıyla amatör maça hakem olarak çıktılar.

Yeniçağa- Kızıkspor arasındaki play-off karşılaşmasında sahaya giren ve orta hakemin uyarısıyla dışarı çıkarılan 20 hakem, Bolu Dernek Şube seçimlerinde İl Hakem Kurulu'nun desteklediği adaya oy vermedikleri için görev alamadıklarını iddia ettiler.

35'lik İnzaghi coştu
İtalya Ligi'nde Milan, Atalanta'yı 3-0 yenerken, üç golü de 35 yaşındaki Filippo Inzaghi attı. Bologna'nın Sampdoria'yı 3-0 mağlup ettiği maçta da Di Vaio hat-trick yaptı. Diğer sonuçlar: Catania-Siena: 0-3, Chievo-Cagliari: 1-1, Fiorentina-Palermo: 0-2, Lecce-Reggina: 0-0, Napoli-Lazio: 0-2.

2 taraftarın feci ölümü
Pariste takımlarının Lyon'a karşı aldıkları 2-0'lık galibiyeti kutlayan Lille taraftarlarından ikisi, tren altında kalarak yaşamını yitirdi. Stade de France'ta oynanan karşılaşmanın ardından bir kısım taraftarın, dönüş yolunda binmeleri gereken otobüse kısa yoldan gitmek için tren raylarına atladıkları ve makinistin faciayı önleyecek zamanının olmadığı bildirildi.

Serhat Balcı altını kaptı
Belarus'ta düzenlenen Uluslararası Alexandre Medved Serbest Güreş Turnuvası'nda, 96 kiloda Serhat Balcı,finalde Belaruslu Heikhau Ruslan'ı 2-0 yenerek altın madalyaya ulaştı. Turnuvada Muhammed Demir ve Ahmet Gülcan da altın madalya almışlardı.

Antep'te Sağlam bıraktı
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam görevinden ayrıldı. 1-1'lik Antalyaspor beraberliğinin ardından yönetim ile görüşen Sağlam, ayrılma kararı aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.