Bir hediye alın hayat kurtarın

Bir hediye alın hayat kurtarın

Yeni yılda sevdiklerinize alacağınız küçük bir hediye, tedavi olamayan lösemi hastası bir çocuğa ya da bir engelliye "umut" olabilir

Yeni yılda sevdiklerinize alacağı nız hediyenin, yardıma muhtaç insanları da sevindirmesini ister misiniz? Ya da sizin korumanıza muhtaç olan doğayı... Yılbaşında sevdiklerinize Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından hazırlanan hediyelerden alarak bir köy çocuğunun eğitimine devam etmesini sağlayabilir, Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan (LÖSEV) alacağınız hediyelerle lösemi tedavisi gören bir çocuğa umut olabilirsiniz. Doğal Hayatı Koruma Vakfı Türkiye'nin (WWF) panda baskılı hediyelik eşyalarını alarak doğa koruma çalışmalarına destek olabilir, sevdiklerinize TEMA kartları hediye ederek doğaya bir ağaç daha kazandırabilirsiniz.
BİR ÇOCUK DEĞİŞİR TÜRKİYE DEĞİŞİR

Sevdiklerinize LÖSEV'den alacağınız hediye ile lösemili çocukların yaşama tutunmalarını sağlayabilirsiniz. LÖSEV'in yılbaşı için hazırladığı birbirinden güzel hediye-lerden alarak maddi imkansızlık yüzünden tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kalan, hatta ailesi ve arkadaşları tarafından dışlanan çocuklara destek olabilirsiniz.

Bugüne kadar 1 milyondan fazla çocuğa eğitim desteği veren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, yeni yıl için birbirinden anlamlı hediye seçenekleri sunuyor. Büyük dayanışmanın bir parçası olduğunuzu hissettirecek armağanlarla çocukların yarınlarına ve aydınlık bir Türkiye'ye destek olabilirsiniz.

ÖZÜRLÜLER VAKFI İÇİN

Türkiye'deki engellilerin çoğunun çocuk olduğu belirtilirken engellilerin engelsiz bir yaşama kavuşmalarına yardımcı olabilmek için hazırladıkları hediyelerden birini seçmek yeterli. Yeni yılda sevdiklerinize Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfının (İZEV) hazırladığı hediyelerden alarak zihinsel engelli öğrencilerin eğitim ve rehabilitasyonuna katkıda bulunabilirsiniz. İZEV, yeni yılda farklı hediye arayanlar için özel seçenekler hazırladı. Zihinsel engellilerin anneleri tarafından tasarlanan yılbaşı sepetleri ve sevdiklerine tebrik yollamak isteyenler için hazırlanan tebrik kartları, vakfa bağışta bulunmak isteyenler için anlamlı seçenek.
a.a



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.