Bayramda Nerede Olacaklar?

Bayramda Nerede Olacaklar?

Liderlerin Kurban Bayramını nerede geçirecekleri belli oldu.

Kurban bayramının ilk gününü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ankara'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise İstanbul'da geçirecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Kurban Bayramı'nın ilk gününde Silivri'ye giderek tutuklu CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret edecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , bayram namazını Ankara'da Gazi Merkez Camii'nde kılacak, ardından da merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret edecek. Bahçeli bayramın ikinci gününde ise parti genel merkezinde vatandaşlarla bayramlaşacak.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'da olacak. Ancak BDP'de bu bayram da, siyasi parti temsilcileriyle bayramlaşma yapılmayacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak bayramı namazını Ankara'da parti genel merkezinin yanındaki Hamidiye Camisi'nde kılacak burada vatandaşlarla bayramlaşacak.

DSP Genel Başkanı Masum Türker bayramı İstanbul'da karşılayacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise bayram namazını Tacettin Sultan Dergahı'nda kıldıktan sonra Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.