Bayram tatilinin sonu çileli oldu

Bayram tatilinin sonu çileli oldu

Kurban Bayramı'nın son gününde trafik otoyollarda ve gişelerde kilitlendi. Yollarda meydana gelen kazalarda 10 kişi hayatını kaybederken, 56 kişi ise yaralandı

Kurban bayramının son günüyle birlikte karayollarında dönüş çilesi başladı. Arefe günü tatile çıkan tatilcilerden bugün işbaşı yapacaklar dün otomobilleriyle tekrar yollara düştü. Trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biri Bolu Dağı ve Bolu Dağı Tüneli oldu . Ankara-İstanbul istikametine yoğun trafik akışı olurken, polisler güzergah boyunca kontrol yaptı. Yoğunluk akşam saatlerinde daha da arttı. TEM Otoyolu ile D-100 ve D-130 kara yollarının Kocaeli geçişinde yoğunluk yaşandı. Yalova Topçular İskelesi'nde istif alanı dönüşe geçen araçlarla dolarken gişeler önünde uzun araç kuyrukları oluştu. Sefer sayıları artırıldı.

İZİNLİ ÇIKTI KAZADA ÖLDÜ
Konya'da, 7 aydır tutuklu olan 3 çocuk babası Mustafa Yenigün (47), bayram nedeniyle cezaevinden izin aldı. Yenigün, önceki gece arkadaşlarıyla eğlendi. Sabah saat 04.00 sıralarında eve gitmek için yolun karşısına geçmek istediği sırada ise bir otomobilin altında kalarak öldü. İzmir'in Karabağlar ve Kemalpaşa ilçelerindeki iki kazada ise 2 kişi öldü. Midyat'ta mıcır kaplı yolda meydana gelen kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

BAYRAM ZİYARETİ DÖNÜŞÜ KAZA
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden bayram ziyaretinden dönen Yılmaz Demir (46), yön levhasına çarptı. Sürücü ile oğlu Halil Demir (21) ve kızı Hatice Demir (14) yaralandı, eşi Meryem Demir (45) öldü. Şanlıurfa'da da bayram ziyaretinden dönen İbrahim Eş'in kullandığı otomobili lastiği patlayınca takla atıp şarampole devrildi. Kazada Sima Eş (65) öldü, 4 kişi de yaralandı.

ÜST GEÇİDE ÇARPTI ÖLDÜ
Giresun'da, Karadeniz Sahil Yolu'ndan Trabzon yönüne giden Muzaffer Kuşdil (68), Eynesil ilçesinde kontrolü kaybedince otomobiliyle yaya üst geçidinin ayağına çarparak öldü. Hatay'ın Samandağ ilçesinde Mehmet Ali Delioğlu'nun (31) kullandığı minibüs, Salih Uslu'nun (16) kullandığı motosikletle çarpıştı. Uslu, öldü. Kırşehir ve Kahramanmaraşta meydana gelen kazalarda ise 2 kişi hayatını kaybetti.

 Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.