Başkette Yayladağlılar İftarda Buluştu

Başkette Yayladağlılar İftarda Buluştu

Hatay’ın güzel ilçesi Yayladağı doğumlu olan ve Ankara’da yaşayanlar dün iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Hatay’ın güzel ilçesi Yayladağı’mızın güzel insanları ,Yayladağı’nda doğan büyüyen ancak  gerek mesleki, gerek eğitim ve gerekse de diğer nedenlerle memleketinden ayrılıp başkent  Ankara’da yaşayan hemşeriler olarak çocuklar, gelinler ve damatlar hep birlikte dün akşam iftar yemeğinde bir araya katıldılar.

 Milletvekili,valisi,genel müdürü ,işadamı,doktoru,öğretmeni,hukukçusu,subayı,polisi ve daha sayamadığımız pek çok değerinin bir araya geldiği iftarda; Yayladağı’nın milliyetçi ,muhafazakar vatansever, hoşgörülü ve değerlerine bağlılığına vurgu yapılarak Yayladağı örneğine Türkiye’nin ne kadar çok ihtiyacı olduğu dile getirildi.

Programda, iftar yemeğinin ardından  söz alan katılımcılar bu organizasyonda emeği geçen  Gökbörü AYDIN, Akif GÜLEÇ, Ahmet ÇIRA ve Ahmet ŞERİFOĞLU Beylere teşekkürlerini bildirdi. 

Yemek,  söylenen  türkü ve şiirler eşliğinde devam etti.

Toplantıda söz alan Yayladağlılar,  ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Tüm İslam aleminin bir an önce huzura kavuşmasını dilediler.

Yayladağı ve Başkentteki Yayladağlılar için yapılabilecek çalışmalar paylaşıldı.  Ayrıca tüm katılımcıların Ramazanının mübarek olması temennisinde bulunuldu.

15. Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi Festivali'ne Davet

3-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak olan 15. Yayladağı Kültür ve Aba Güreşi Festivali'ne tüm katılımcılar davet edildi. Davette: "Türkiye'nin en güney noktasındaki incisine hepinize bekliyoruz" denildi. 

Program toplu fotoğraf çekiminden sonra , en kısa zamanda bir daha ki programda buluşmak temennisiyle sona erdi.

www.memurpostasi.com Özel Haber

image001-013.jpg

image002-013.jpgimage003-012.jpgimage001-014.jpgimage005-005.jpgimage002-011.jpgimage003-010.jpgimage005-003.jpg

image006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.