Basketbolda dev final

Basketbolda dev final

Dev finale geri sayım

Basketbolumuz belki de son 10 yılın en keyifli finaline şahit olacak. Çeyrek ve yarı finaldeki rakiplerini süpüren Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasındaki nefes kesecek final serisi perşembe günü başlayacak
Beko Basketbol Ligi'nde artık sona gelindi, iki finalist belirlendi. Son iki sezonun şampiyonu Fenerbahçe Ülker, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ardından Türk Telekom'u da maç vermeden 3-0'lık sonuçla geçti, finale yükseldi. Normal sezonu lider bitirerek saha avantajını elde eden Efes Pilsen de Daçka'dan sonra Galatasaray Cafe Crown karşısında zorlanmadı, aynı sonuçla finale çıktı. Efes Pilsen menajeri Engin Özerhun, “Fenerbahçe karşısında uzun geçecek bir final serisine başlayacağız. Daha iyi hazırlanan takım ayakta kalacak ve mutlu sona ulaşacak. Bunun Efes Pilsen olması için biz de tüm gücümüzle oynayacağız” derken, Fenerbahçe Ülker Direktörü Nedim Karakaş, peş peşe üçüncü kez şampiyon olmayı çok istediklerini ve bunu başaracaklarını dile getirdi. Öte yandan iki takımın yarın 11.00'de ortak bir basın toplantısı düzenleyecekleri, toplantıya iki takımın antrenörleri Ergin Ataman ve Bogdan Tanjeviç ile kaptanlar Ender Arslan ve Damir Mrsiç'in katılacağı belirtildi.
Program açıklandı
Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisinin ilk maçı perşembe günü saat 20.00'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak. 4 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seri, iki takım da ligde birer galibiyet aldığı için 0-0 başlayacak. Tüm maçların saat 20.00'de başlayacağı final serisinin programı şöyle:

FİNAL PROGRAMI

04/06/09 E.Pilsen-F.Bahçe (A.Şahenk)
06/06/09 E.Pilsen-F.Bahçe (A.Şahenk)
09/06/09 F.Bahçe-E.Pilsen (A.İpekçi)
11/06/09 F.Bahçe-E.Pilsen (A.İpekçi)

Gerekirse
14/06/09 E.Pilsen-F.Bahçe (A.Şahenk)
17/06/09 F.Bahçe-E. Pilsen (A.İpekçi)
20/06/09 E.Pilsen-F.Bahçe (A.Şahenk)

Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.