Başbakanlık’a 3 eşli danışman

Başbakanlık’a 3 eşli danışman

Eski Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Başkanı ve üç eşi bulunan Ali Yüksel, Devlet Bakanı Faruk Çelik'e, Diyanet ile ilgili konularda danışman oldu

Başbakanlık danışmanı kadrosuna ataması yapılan Yüksel, kendisiyle daha önce yapılan söyleşide, niyetinin dördüncü eşe sahip olmak olduğunu belirtti.
Cumhuriyet Gazetesi'nde dün yer alan haberde, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart'ın soru önergesi sonucu, eski Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Başkanı Yüksel'in Başbakanlık danışmanı olarak atandığı ortaya çıktı. Başbakanlık kaynakları; Yüksel'in, Başbakanlık müşaviri olarak atandığını ancak Erdoğan ile çalışmadığını dile getirdi. Kaynaklar, devlet bakanlarının danışmanlarının da kadrolarının Başbakanlık'ta olduğunu ifade etti. Yüksel'in, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in yanında çalışmaya başladığı ve Diyanet'le ilgili konularda müşavirlik yaptığı öğrenildi.
Yüksel, gazeteci Fehmi Çalmuk'un “Merak Edilen Kızlar” adlı kitabında, “Ben iki evlendiğim zaman dedim ki 'Benim niyetim dörde kadar gitmek ama kısmetim nedir, onu bilemem Allah bilir' dedim” ifadeleri yer aldı.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.