Başbakan tuttuğu takımı açıkladı!

Başbakan tuttuğu takımı açıkladı!

Davutoğlu yaptığı konuşmada hangi takımın taraftarı olduğunu da açıkladı.

AK Parti Eskişehir İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefetin koalisyon arayışı içerisinde olduğunu söyledi. Bu arayışın arkasında ise Pensilvanya'nın olduğunu belirtti. Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmada hangi takımı tuttuğunu da açıkladı.

İşte Davutoğlu'nun o açıklamaları:

'PENSİLVANYA YÖNETİYOR!'

"Şimdiden koalisyon arayışlarına başladılar. Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da HDP ile koalisyon olabilir dedi. Baktılar ki tek tek başa çıkamıyorlar. Yavaş yavaş birbirlerine yaklaşıyorlar. Bir baktık MHP, CHP'den daha çok tek parti dönemine sahip çıkmaya başladı. CHP'den önce MHP cevap veriyor. Koalisyon arayışları var. Bu koalisyonları yurt dışından yönetmeye çalışan Pensilvanya var. Bu paralel yapı Kılıçdaroğlu'na bilgiler ve sözde belgeler veriyor. Kılıçdaroğlu MİT'e çatmaya çalışıyor.

'HEPİNİZ BİRLİKTE GELİN'

"Tek tek gelmeyin hepiniz birlikte gelseniz de hepinize demokrasi dersi vermeye hazırız. Yurt dışındaki akıl hocaları ve yurt içindeki işbirlikçileri hep birlikte el ele verseler de hepsini yenmeye ve demokrasi dersi vermeye hazırız. Çünkü bizim yolumuz aşk yoludur biz yorulma bilmeyiz. Onlar Ankara'da nutuk atarken biz vatanı karış karış dolaşırız. Onlar Ankara'da otururken biz Somali'de Myanmar'da Filistin'de gözyaşı sileriz. Saraybosna'da Üsküp'te bir tek taş sökülse rüyamıza girer."

ESKİŞEHİRSPORLU OLMAK FARZ OLDU

Benim babam da ben de Eskişehir'i tutardık. Sonra Eskişehir'in eniştesi olunca Eskişehirsporlu olmak farz oldu. Eskişehirspor'a değerli bakanımızla yolda konuşuyorduk Sayın Nabi Avcı çok kadim dostum olmak durumuyla da her zaman yan yana olduk yan yana olmaya devam edeceğiz. Eskişehir Stadı inşallah yeni yerine taşınacak. 33 Bin kişilik çağdaş bir stad inşaa ediliyor. Bütün bunları da sakın ola başka rivayetler çıkaranlar olur. Merkezi hükümet birşey yapsa hiç çorbada tuzu olmayanlar bile kendine birşeyler çıkartır.

Haber10

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum