Bahçeli; "Çözüm sokak değildir"

Bahçeli; "Çözüm sokak değildir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından indirilen pankartın önünde ilk referandum mitingini gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından indirilen pankartın önünde ilk referandum mitingini gerçekleştirdi. MHP İl Başkanlığı binasından kısa süre önce Coş'un talimatıyla indirilen “Sen açıldıkça analar ağlıyor” pankartı Bahçeli alana girmeden yeniden asıldı.



Pankartta bu kez, “Baskılar ülkücüleri yıldıramaz. Zalimlerle hesabımız var. Sen açıldıkça analarımız ağlıyor” yazısı dikkat çekti. Bahçeli'nin mitingi için valilik MHP'ye başka bir alan önerirken, İl Başkanlığı, mahkeme kararıyla parti binasının önündeki alanı aldı. Mitingde Bahçeli, özetle şunları söyledi:“Bugün karşımızdaki manzara, eli ve zihni kanlı terörün tırmandığı, etnik bölücülüğün cesaret kazandığı, hükümetin teröristle pazarlık başlattığı, bölücülüğün Başbakan ağzından siyasete taşındığı, Başbakan'ın bölücülüğe kucak açtığı, ihanetin demokratikleşme denilerek piyasaya sürüldüğü Türkiye'dir. Devlet yapımız sorgulanmaktadır. Bölücü tahrikler hayâsızca sürmektedir. İhanet sokak sokak kol gezmektedir. AKP sokaklarda bölücülere teslim olmuştur. Ve, sıra Türkiye'yi teslim etmeye gelmiştir.

Çözüm sokak değildir

Bu karanlık Türkiye manzarasının tek sorumlusu Erdoğan ve AKP hükümetleridir. Adına açılım denmiş, ihanet maskelenmiştir, nifak ve fesat sergilenmiştir, terörist kucaklanmış, şahadet aşağılanmıştır. Erdoğan açıldıkça, eşkıya azmış, hıyanet tırmanmıştır. Erdoğan açıldıkça, analar ağlamıştır. AKP'nin açılımı, dört can daha aldı. Başbakan Erdoğan'a ise bölücü sanatçının 'ağlama bebek' şarkısını söyleyerek, sahte sızlanmalarını tekrarlamak düştü. Şiirlerde, şarkılarda aranacak bahane yok. Açılım denen teröristle müzakere, kurşun oldu, bomba oldu, mayın oldu sokaklara, evlere, kışlalara, karakollara ihanet olarak düştü. Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, tahrikler ne kadar büyük bulunursa bulunsun, çözüm sokak değildir. Çatışmanın fitilini Başbakan'ın ateşlediğini göreceksin. Niyet bozuk, maksat kuşkulu, aktörler sinsi, figüranlar hesap içinde.”

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.