Bağış’a Yumurta Yerine Karanfil

Bağış’a Yumurta Yerine Karanfil

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde katıldığı “Okan Üniversitesi Muhammed Yunus Mikrofinans ve Sosyal Girişimcilik Merkezi” protokol imza töreninin ardından hoş bir sürprizle karşılaştı.

Bakan Bağış kampüsten ayrıldığı sırada bir grup Okan Üniversitesi öğrencisi kendisine kırmızı karanfiller verdi. Bir süre önce katıldığı bir etkinlikte üniversite öğrencilerinin yumurtalı saldırısına hedef olan Bağış, öğrencilerin jestine karşılık, karanfil demetindeki çiçeklerden gençlere verdi.

 

“Okan Üniversitesi Muhammed Yunus Mikrofinans ve Sosyal Girişimcilik Merkezi” protokol imza törenine katılmak üzere kampüse gelen Egemen Bağış öğrencilerin sevgi gösterileri ve alkışları ile karşılandı. Törenin açılış konuşmasını yapan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Birleşmiş Milletler’in yıllardır geliştirdiği projelerden daha efektif bulduğu Mikrokredi uygulaması ile özellikle kadınların faydalandığı sistemin cinsiyetler arası fırsat eşitliğine katkıda bulunduğunu vurguladı.

 

Egemen Bağış ayrılışı sırasında öğrencilerin hoş sürprizi ile karşılaştı

 

Bakan Bağış kampüsten ayrıldığı sırada bir grup Okan Üniversitesi öğrencisi kendisine kırmızı karanfiller verdi. Bir süre önce katıldığı bir etkinlikte üniversite öğrencilerinin yumurtalı saldırısına hedef olan Bağış öğrencilerin jestine karşılık, karanfil demetindeki çiçeklerden gençlere verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.