Avrupa için inanacaksın

Avrupa için inanacaksın

UEFA Avrupa Ligi'nde G.Saray ve F.Bahçe, bu gece “Ya tamam ya devam” diyecek.

Üçüncü tur vizesinin alınması prestijin yanısıra, ekonomik olarak da iki takıma çok şey kazandıracak.


1-0 Fener'e turu getirir

STAT: Şükrü Saracoğlu
Kapasite: 53.586
HAKEM: F.Meyer (Almanya)
SAAT: 22.05
HAVA DURUMU: Bulutlu
YAYIN: Euro Futbol

DEPLASMANDA yapılan ilk maçı 2-1 kaybeden Fenerbahçe, rövanşta 1-0 veya her türlü 2 farklı skorlu galibiyetlerde 3. tura yükselecek. Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyeti halinde karşılaşma uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Fransız temsilcisi ise İstanbul'da alacağı her türlü beraberlik ve 2-1 dışındaki her türlü gollü tek farklı skorlu yenilgi halinde bile turu geçecek.

25 yıllık hasret

Fransızlara karşı Avrupa arenasında 14 maç yapan Fener, 3 galibiyet, 10 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1985'te Bordeaux'yu eleyen F.Bahçe için bu akşamki maç, 25 yıllık hasrete son verme açısından da önem taşıyor.

37 yıl sonra gelen rövanş

STAT: Ali Sami Yen
Kapasite: 22.220
HAKEM: G.Rocchi (İtalya)
SAAT: 20.00
HAVA DURUMU: Bulutlu
YAYIN: Star TV ve Euro Futbol

GALATASARAY, İspanya'nın Atletico Madrid takımından 37 yıllık rövanşı almak istiyor. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1973 yılında karşılaştığı İspanyol temsilcisine 0-0'ın rövanşında İstanbul'da 1-0 yenilerek elenen elenen sarı kırmızılı takım, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği rakibini geçerek, rövanşı almanın hesaplarını yapıyor.

Aslan'a kazanmak ve 0-0 yetiyor

Cimbom'a turu geçmek için her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 beraberlik de yetecek. 1-1'lik eşitlikte müsabaka uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. A.Madrid kazanır ya da 1-1'in dışındaki gollü beraberliklerde tur atlar.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur rövanş maçları bugün oynanacak ve tur atlayan ekipler belli olacak. Turu geçmeleri halinde temsilcilerimizin muhtemel rakipleri olacak takımı belirleyecek Unirea-Liverpool ve S.Lizbon-Everton maçlarını Futbol Smart naklen yayınlayacak. Bu gece Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçları hariç oynanacak 13 karşılaşmanın programı şöyle:
20.00: Anderlecht-A.Bilbao (1-1), Marsilya-Kopenhag (3-1), Roma-Panathinaikos (2-3), S.Donetsk-Fulham (1-2), Unirea-Liverpool (0-1), PSV-Hamburg (0-1), 22.05: H.Tel Aviv-R.Kazan (0-3), Juventus-Ajax (2-1), Valencia-C.Brugge (0-1), Wolfsburg-Villarreal (2-2), Salzburg-S.Liege (2-3), W.Bremen-Twente (0-1), S.Lizbon-Everton (1-2).

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.