AŞTİ’de ilginç bir gün

AŞTİ’de ilginç bir gün

AŞTİ'de gün delilerindi

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde dün komedi dizilerinden farksız bir gün yaşandı. Çakma canlı bomba telefon etti, çakma polisler kimlik kontrolü yaptı, yetmedi bir de terk edilmiş pompalı tüfek bulundu.


İlk olay öğle saatlerinde Ankara polisine gelen bir telefonun ardından başladı. “AŞTİ'ye geliyorum, hırsızlıktan aranıyorum” diyen bir kişi bir süre sonra yeniden telefon ederek, “Üzerimde bomba var, AŞTİ'ye gelip patlatacağım” dedi. Polis ve AŞTİ güvenlik ekibi teyakkuza geçerken, telefonla arayan kişinin ankesörlü telefondan emniyeti aradığı tespit edildi. Eşgali belirlenen kişi Dışişleri Bakanlığı'nın yakınındaki Ali Soylu geçidi yakınlarında yakalandı. Zanlının akli dengesinin bozuk olduğu sanılıyor.
Çakma polis
AŞTİ'deki ikinci olay, Emek metrosu çıkışında yaşandı. Üç kişi kendini sivil polis olarak tanıtıp, vatandaşlardan kimlik bilgilerini isterken, şüphelenilmesi üzerine AŞTİ güvenlik ekibine haber verildi. AŞTİ Güvenlik birimi durumu polise bildirince, sahte polis oldukları anlaşılan üç kişi sorgulanmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Öksüz pompalı

AŞTİ'deki son olay ise otobüs gişelerinde yaşandı. AŞTİ'nin Çevre Yolu girişinde yol kenarında bir pompalı tüfek bulundu. Pompalı tüfeğin kime ait olduğu belirlenemezken, olayla ilgili araştırma sürüyor.



Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.