Aslan'da Herşey İyi Giderken...

Aslan'da Herşey İyi Giderken...

Bu sene yaptığı flaş transferlerle süper ligin havasını değiştiren Galatasaray içten içe kaynıyor. Muhalefet Adnan polat ve ekibini devirmek için tetikte bekliyor...

. Başkan Helvacı, 'liseli ittifakını' hortlattı; Ünal Aysal ile Adnan Polat'ı devirme planlarına girdi...

Haldun Üstünel'in 'kahraman' ilan edilmesi rahatsızlık yaratırken, 'liseliler' operasyon için düğmeye bastı...

Ligde ikide iki yapan, Avrupa'da da tam gaz yoluna devam eden Galatasaray'da 'FAZLA HUZUR' huzursuzluğa neden oldu! Yönetimde yaşanan gizli çekişmenin 'derin' dosyasındaki ayrıntıları ise Bugün gazetesi ele geçirdi...

İkinci Başkan Mehmet Helvacı, kendisi gibi 'liseli' olan Ünal Aysal'la ittifaka gitti! Hedef, marttaki kongrede 'alaylı' Başkan Adnan Polat'ı devirmek! Zaten Helvacı'nın bir süredir Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'i hedef alan konuşmalarının altında yatan 'gizli mesaj' da buydu!

CAMİADA TEDİRGİNLİK VAR

"Taraftarlarımızın 'En büyük transfer Haldun' diye bağırması anlamsız" diyen Helvacı'nın planı tutarsa, martta yeni başkan kendisi olacak! Fakat asıl hedef, Ünal Aysal'ı o koltuğa oturtmak; ki bu biraz bekleyecek! Çünkü Aysal, başkanlık yetisi isteyen, "10 yıllık üyeliğini doldurma" kuralına henüz haiz değil! Kısacası Galatasaray sahada fırtına gibi esiyor ama kendi içinde sallanıyor.

Söyledikleri birbirini tutmalı

Galatasaray'da şu bir gerçe ki Başkan Adnan Polat, 1.5 sene boyunca sayısız dertle boğuştu. Ama bu zemini de hazırlayan da maalesef kendisi oldu. Başkanın söyledikleri hep birbirleriyle çelişti. Galatasaray kulübü başkanının ağırlığı, söyledikleriyle ve yaptıklarıyla birbirinle uyuşmalı.

Polat, önce Lincoln'e sahip çıktı. Hatta Brezilyalı futbolcuyu yönetimin de üzerinde tuttu. Ama sonra ne yaptı! Brezilyalı oyuncunun Florya'ya girişini yasakladı. Polat, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e iki hatalı düdükten sonra “Biz Galatasarayız, istersek Federasyonu yıkarız“ şeklinde ifadeler kullandı.

Başkan daha sonra ne yaptı? Yine çark etti ve Özgener ile yönetimine güvenoyu verdi. Stadımız 2009 yılında biter diyen Polat yine yanıldı. Çünkü 6 aydır çivi bile çakılmıyor. Bana göre de stat projesi 2010-2011 yılına kadar da bitmeyecek. Durum böyle olunca Başkan Adnan Polat'a yönetici arkadaşları nasıl güvensin?

Başkanın, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in son aylarda ön plana çıkmasından da rahatsız olduğu kesin. Başkan diğer yöneticileri kaybetmemek için hepsini birder sihirbaz yaptı. Ama tüm bunlara rağmen Polat, 2010 yılında yapılacak kongrede yine aday olursa başkanlığa bana göre devam eder. 2.Başkan Mehmet Helvacı da başkan adaylığından çekilir... Serhat ULUEREN

Galatasaray'a zarar vermeyin

Bazen Galatasaray camiasını anlamakta güçlük çekiyorum. Teknik Direktör Frank Rijkaard gibi dünyanın sayılı teknik adamının başarısı, yapılan mükemmel transferlerin Cimbom'un başarıları adına desteklenmesi gerekirken, bu tür polemiklerin camia içinde yaratılması takıma büyük zarar verdiği galiba kimsenin umurunda değil! Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi olan Galatasaray camiasında yaşanan bu olaylar çok yıpratıcı. Tek kelimeyle yazıklar olsun! Gökmen ÖZDENAK

Başarıyı çekemeyenler var

Galatasaray'daki başarıyı çekemeyenler var. Ben açıkçası Ünal Aysal'ın Mehmet Helvacı'yla birlikte yeni bir ekip kurduklarına inanmıyorum. Bu olay Galatasaray'da iç karşıklık çıkarmak isteyenlerin bir oyunu olabilir. Ancak yönetim kurulundan bazı isimlerin Futbol Şube Sorumlusu Üstünel'in fazla ortaya çıkmasından ve prim yapmasından dolayı rahatsız olduklarını düşünüyorum.

Ahmet ÇAKAR

bugün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.