Aslan potada coştu

Aslan potada coştu

Beko Basketbol Ligi'nde zirve mücadelesi vermeye hazırlanan Galatasaray Cafe Crown, Cibona Zagreb'den Luksa Andric'e imza attırdı, Shumpert için de temaslarını hızlandırdı

Basketbolda Galatasaray Cafe Crown art arda bombaları patlattı. Sarı-kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon Hırvatistan'ın Cibona Zagreb kulübünde oynayan ve özellikle Euroleague'deki performansıyla dikkatleri çeken Luksa Andric'le 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2.10 m. boyunda ve 25 yaşındaki yıldız 5 sezondur Hırvat ekibiyle Euroleague'de boy gösteriyordu.
Hem 4 hem de 5 numaralı pozisyonlarda oynayabilen Andric, geçtiğimiz yılı 9.4 sayı, 4.5 ribaunt ortalamalarıyla tamamlamıştı. Cibona ilk turda Fenerbahçe ile aynı grupta yer alırken, Andric, İstanbul'daki 67-62 yenildikleri mücadeleyi sayı atmadan tamamlamış, Hırvatistan'da elde ettikleri 80-77'lik galibiyete ise 16 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ile katkı yapmıştı.
Galatasaray'ın, ülkemizde önce Beşiktaş Cola Turka, geçtiğimiz sezon da Efes Pilsen forması giyen Preston Shumpert'ı da transfer etmek üzere olduğu ve birkaç gün içinde bu oyuncuyu da açıklayacağı iddia edildi. Shumphert 1.98 boyunda ve 31 yaşında.

MİLLİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.