Aragones’e tazminat yok

Aragones’e tazminat yok

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başarısız bir dönem yaşatan İspanyol hocayla ilgili, "Aragones'in sözleşmesinde tazminat maddesi falan, hiçbir şey yok. İyi sporcular seçerek, iyi teknik heyet operasyonu yaparak şampiyon olacağız" dedi.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, büyük umutlarla getirdiği ancak hayal kırıklığı yaratan teknik direktör Luis Aragones'le yolların ayrılacağının sinyalini yineledi. CNNTürk'te İlker Yasin'in hazırlayıp sunduğu 3. Devre Programı'na konuk olan Yıldırım, "Yeniden başkan olursanız Aragones'le devam eder misiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Aragones ve oyuncu seçiminde hata yapmadık ama bir türlü uyum sağlanamadı. Yine de başarısızlığın sorumlusu benim. Aragones'le 2 yıllık kontratımız var. Bir yılı bitti, bir yılı kaldı. Sözleşmesinde tazminat maddesi falan, hiçbir şey yok. Ama UEFA'nın, FIFA'nın, Türk Futbol Federasyonu'nun kuralları var. Sezon sonu karşılıklı oturup, özeleştiri yapıp konuşacağız, karar vereceğiz."

İddialı biriyim

Yıldırım, yapılacak tesislerin tamamlanması için 3 yıl daha başkanlığa yeniden aday olduğunu belirtirken, şöyle dedi: "Her kötü günden sonra bir çıkış yakaladık ve bugün de kimilerine göre kötü olan bir günün çıkışını yakalamak için yola çıkıyoruz. Önümüzdeki 3 yılda şampiyon olma sözü vermemin nedeni şu; ben iddialı bir adamım. İddiayı severim. Burda Fenerbahçe'de yapılmayan tesisleri yaptım. Ekonomik olarak arkadaşlarla beraber Fenerbahçe'yi büyüttük.

Bugün Türkiye'de değil Avrupa'da belirli bir noktaya gelen bir kulüp haline getirdik. Ama tamamlandı mı? Hayır. Bunları iddialı bir şekilde yapan, söyleyen insanların futboldaki başarı içinde şampiyonluk sözü vermeleri gerektiğine inandığım için veriyorum ve sonunda da bunu yapacağız, başaracağız. Nedir bu? Tabii ki ekonomik olarak büyüdüğümüz için iyi sporcular seçerek, iyi teknik heyet operasyonu yaparak sonunda da taraftar bütünü olarak camia bütünü olarak şampiyon olmak. Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynayarak gidiyordu. Chelsea maçı sonunda geldiğimiz çeyrek finalle bunu biz sağladık. Biz hem şampiyon olacağız hem Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz."

Lugano kalmak istiyor

Güzia'yı beğendiğini ve Emre Belözoğlu'na güvendiği için Fenerbahçe formasını giydirdiğini kaydeden Aziz Yıldırım, İtalyan kulüplerinin peşindeki Diego Lugano'nun da takımda kalmak istediğini sözlerine ekledi.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.