Ankara'da Krize Giren Adaylar!

Ankara'da Krize Giren Adaylar!

29 Mart Yerel Seçimlerinde AKP'nin Ankara Büyükşehir ve İlçe Belediyelerindeki bazı adayları Erdoğan tarafından açıklandı. Şimdi açıklanmayanlar diken üstünde..

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için isimleri geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u yeniden Keçiören'den, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi de yeniden Altındağ'dan belediye başkan adayı olarak açıkladı.

Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Ankara, Gaziantep ve Erzurum ile Ankara'nın bazı ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Polatlı'da Yakup Çelik, Altındağ'da Veysel Tiryaki, Kazan'da Lokman Ertürk , Keçiören'de Turgut Altınok, Yenimahelle'de Ahmet Duyar, Çamlıdere'de Hazım Canercan, Güdül'de Hüseyin Erdoğan ve Pursaklar'da Selçuk Çetin yeniden aday gösterildi.

Açıklanmayan Sincan Belediyesi Başkanı Hasan Altın ve Mamak Belediyesi Başkanı Gazi Şahin diken üstünde. Başbakan Erdoğan'ın tüm adayları açıklaması ve 15 Ocak'a kadar açıklanacağını söylemesi gözleri tekrar AKP'ye çevirdi. Şimdi merak edilen Çankaya için güçlü bir aday çıkacak mı? Sincan Ve Mamak belediye başkanlarıyla yola devam edip etmeyeceği gibi sorunların cevapları bekleniyor...

www.aktifhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.