Ankara'da elektrik kesintisi

Ankara'da elektrik kesintisi

Ankara'nın bazı ilçelerinde, elektrik bakım ve arıza giderme çalışmaları sebebiyle, Pazar günü elektrik kesintisine gidilecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ.'den yapılan yazılı açıklamada, programlı elektrik bakım, onarım, tesis ve arıza giderme çalışmaları sebebiyle, Çankaya, Yenimahalle, Polatlı, Sincan, Kazan, Çubuk, Akyurt, Bala, Elmadağ, Şereflikoçhisar ilçelerinde, 7 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Buna göre elektrik kesintisine gidilecek yerler ve saatler şöyle:

-ÇANKAYA İLÇESİ-
Çankaya ilçesine bağlı, Yalım, Beykoz Sokaklar, John Kennedy Caddesi'nde tesis çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek. Çavuşlu, Karahasanlı, Tohumlar, Evciler ve Kömürcü Mahallelerine enerji nakil hattında deplase çalışması nedeniyle 09:00 ile 16:00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

-YENİMAHALLE İLÇESİ-
Yenimahalle ilçesine bağlı, Macun Mahallesi ve Doğulu Metal tesis çalışması nedeniyle 10:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

-POLATLI İLÇESİ-
Polatlı ilçesine bağlı, Kargalı, Kuşçu, Macun, Yenidoğan, Olukpınar Köyleri, Ankara Çelik Kapı, Mirap Petrol, Ors Rulman İçme Suyu, Türk Telekom Verici İstasyonu, Doğan Mermer, Anatolia Evleri, Turkcell, Vodafone ve Avea Baz İstasyonları ile 3. şahıs tarımsal sulama müşterilerine enerji iletim hattında yapılacak olan çalışma nedeniyle 09:00 ile 14:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

-SİNCAN İLÇESİ-
Sincan ilçesine bağlı, Beyobası Mahallesi'ne enerji iletim hattında yapılacak olan çalışma nedeniyle 09:00 ile 14:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

-KAZAN İLÇESİ-
Kazan ilçesine bağlı, Totalgaz, İpragaz, Tuğcular Metal, Halil İskender, Prokon Depo, Tekel Makine, Europower ve deposu, Işıl Aydınlatma, Migros deposu, Alce, Dorce, Cemil Örnek, Fevzi Kiraz, Çiftliği, Arlight, Kardelen, Aras Kargo, Tuna İnşaat, Evas, Şark Kimya, Saraykent Toplu İşyerleri Kooperatifi, baz istasyonları, Sıla Otel, Uda Makine, Seda İnşaat, Tarım Ve Köy İşleri, Sulama, Mapsan, Çelikler ve civarlarında bakım çalışması nedeniyle 09:00 ile 13:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

-ÇUBUK İLÇESİ-
Çubuk ilçesine bağlı, Kızılören Köyü'ne bakım çalışması nedeniyle 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

-AKYURT İLÇESİ-
Akyurt ilçesine bağlı, Yeşiltepe, Kalaba Mahalleleri, Jandarma Karakolu, Kaymakamlık Lojmanları, İbn-i Sina Sağlık Ocağı ve civarı, Atatürk, Karacalar, Beyazıt, Yıldırım Mahalleleri, Akyurt Bağlar mevkii, Öncü Sanayi Sitesi, Kızık, Karayatak, Uzunlar, Yağızoğlu Mahalleleri, Kızık Caddesi, Akyurt Yaşam Evi, Akyurt Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akyurt Belediyesi su kuyuları, Neka İnşaat, Ankara Kum ile Sisa Madeni Yağ Özel Trafolarında tesis çalışması nedeniyle 09:00 ile 14:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

-BALA İLÇESİ-
Bala ilçesine bağlı, Tol, Köseli, Kerişli, Yaylaköy, Akarlar, Aşıkoğlu, Aydoğan, Ergün, Büyükdavdanlı, Küçükdavdanlı Mahalleleri, Belediye Su Pompaları, Doğal Gübre, Doğaner Alçı, Aytaç Alçı, Gipsalçı fabrikalarına, enerji nakil hattında deplase çalışması nedeniyle 09:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

-ELMADAĞ İLÇESİ-
Elmadağ ilçesine bağlı, Süleymanlı Köyü'nde, enerji nakil hattında deplase çalışması nedeniyle 09:00 ile 14:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

-ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇESİ-
Şereflikoçhisar ilçesine bağlı, Yeni Tuzcular Sitesi, hücre montaj çalışması nedeniyle 09:00 ile 14:00 saatleri arasında elektrik alamayacak
takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.