Ankara MEM, Yönetici Atama ve Ciddiyet

Ankara MEM, Yönetici Atama ve Ciddiyet

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür yardımcılığı atamaları için boş münhal kadroları yayınladı, ancak resmi sitesinde duyuru olarak müdürlük diye başlık attı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 16.04.2010 tarihi itibariyle müdür yardımcılığı atama duyurusu yayınladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinde yayınlanan resmi yazının duyuru başlığı çok ilginç, işte o başlık..




Güncel Duyuru
"Boş Bulunan Okul ve Kurum Müdürlükleri "




Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu duyuru yazısında belki bir yanlışlık yapmıştır deyip resmi yazının konusuna baktık ancak resmi yazının konusu da malesef aynı. İşte resmi yazının konu kısmı..




Konu: Boş Bulunan Okul ve Kurum Müdürlüklerine Duyuru ve Atamalar




Bu kadarına da pes...




Müdür yardımcısı ataması yapmak için çıkılan duyuruda Valilik makamından alınan onay kısmında konuya boş bulunan okul ve kurum müdürlükleri ilgisi tutulmakta...




Hata bununla da kalmıyor. Resmi Duyuru yazısında atama takviminde imzası bulunan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet PALA'ya açılan imza kısmıda tamamen yanlış. İşte o kısım




Ahmet PALA
Milli Müdür Yardımcısı




Bu hatalar zinciri belkide acil bir şekilde duyuru takvimine çıkmak için yapılmıştır. Ancak biz şimdi Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine şu soruyu soruyoruz..




Bu yazıyı memur yazmıştır..
Şef Paraflamış ve kontrol etmiştir..
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı imzası...
Milli Eğitim Müdürü imzası...
Vali yardımcısı imzası...




Bu yazı ters sıra ile Valilik makamından tekrar gelmiştir. Bütün ilgili, kişiler iki kez yazıyı görmelerine rağmen bu hatayı farkedemiyor ve birde İnternet ortamında duyuruya çıkarıyor. BU KADAR KİŞİ İKİ KEZ İNCELEDİĞİ YAZIDAKİ HATALARI GöREMİYORSDA SADECE PES DİYORUZ.




VE BİRAZCIK CİDDİYET...




Ahmet Efe YIKILMAZ
Kamudanhaber.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.