ANKARA KALİTEDE REKORU KAPTIRMADI

ANKARA KALİTEDE REKORU KAPTIRMADI

ANKARA KALİTEDE REKORU KAPTIRMADI

Yılın kaliteli okulu ve ekibi kategorisinde Ankara, yine başarıdan başarıya koştu. Ankara’dan iki okulumuz, Türkiye genelinde ilk üçe girerek finale kalma başarısını gösterdi.

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” ve “Yılın Kaliteli Ekibi” uygulamasında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl 674 raporla rekor seviyesine ulaşırken 81 il içerisinde ilk üçe kalarak Türkiye finalinde yer aldı.

 Ankara birincisi olarak ilimizi temsil etmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderilen Kaliteli Okul/Kurum kategorisinde, Mamak Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kaliteli Ekip kategorisinde ise Yenimahalle MEV Gökkuşağı EÇEM Anaokulu ve İlköğretim Okulu,  yapılan değerlendirmeler sonucunda 81 il içerisinden ilk üçe kalarak Türkiye finaline katıldı.

 MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından, 2 Haziran 2011 tarihinde, Başkent Öğretmenevi’nde düzenlenen Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 7. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreninde; “Yılın Kaliteli Ekibi” kategorisinde Yenimahalle MEV Gökkuşağı EÇEM Anaokulu ve İlköğretim Okulu Türkiye ikincisi, “Yılın Kaliteli Okul/Kurumu”  kategorisinde ise Mamak Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türkiye üçüncüsü olarak Kalite Beratı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.